Josh Walet

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!

Osteria is het best te vertalen als ‘buurtrestaurant’. Voel je welkom in dit intieme restaurant waar familie Ceglia je in de watten legt en je laat genieten van hun heerlijke restaurantweekmenu. Maar pas op! Als je hier ooit gegeten hebt wil je absoluut nog een keer.

Soms is het fijn als er al keuzes voor je gemaakt zijn. Je start met heerlijke antipasto, oftewel diverse voorgerechten. Laat je verrassen.

Als hoofdgerecht krijg je heerlijke ossenhaas met saus van champignons en gorgonzola. Of zoals dit in het Italiaans heet: Spezzatino Funghi e Gorgonzola.

Als dessert een klassieker: Panna Cotta. Zo lekker heb je dit roomdessert nog nooit geproefd!

De Italiaanse sfeer beleven aan het Thorbeckeplein? Reserveer dan alvast snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.

Onderwijs vandaag 14:43

Feestelijke uitreiking Anglia-certificaten op het Leerpark

Afgelopen schooljaar hebben zeventien leerlingen van het Groene Hart Leerpark voor het eerst Anglia-examen gedaan, en alle leerlingen zijn geslaagd. Dinsdag 22 september werden de officiële certificaten feestelijk uitgereikt.