Alphens Scratch Korenfestival uitgesteld

De Gemeente Alphen aan den Rijn heeft onlangs aangegeven voorlopig geen vergunning te verlenen voor het Alphens Scratch Korenfestival op 11 september 2021. 

Dit bericht kwam precies op het moment dat de organisatie knopen moest doorhakken. Het programma was gereed, de arrangementen geschreven, afspraken met betreffing tot de locatie, podium en techniek gemaakt en de koren en het orkest waren al vol enthousiasme aan het oefenen.

Frans Lems, voorzitter van de Stichting Groene Hart Korenfestival vindt de beslissing teleurstellend, maar begrijpt het. “We waren er allemaal zo aan toe, het beloofde een mooi spektakel te worden!”

De organisatie benadrukt dat het uitstel is, geen afstel. Achter de schermen wordt intussen doorgewerkt om het evenement op een nader te bepalen datum alsnog en zoveel mogelijk conform huidige opzet doorgang te laten vinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Muziek vandaag 09:13

Harmonie Arti brengt weer muzikale kerstgroeten

Een hartverwarmende kerstgroet aan de deur van een dierbare, buur of verre vriend. Harmonie Arti Alphen staat weer klaar om muzikale kerstgroeten op bestelling te brengen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Tegen een vrijwillige bijdrage brengt een ensemble in stijl vrolijke kerstliedjes en een kaartje voor diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken of die alles al heeft behalve een kerstserenade. 

Jeugd en familie gisteren 18:07

Pakjesavond staat voor de deur!

Vorige weken zijn er al heel wat schoenen gevuld met cadeautjes en lekkernijen. Vanavond is het weer zover, pakjesavond staat voor de deur! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Advertorial Werken gisteren 16:24

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Maatschappelijk gisteren 14:38

Lionsclubs Alphen weer op jacht naar koffiepunten en vreemd geld

Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart reiken rond de feestdagen de Voedselbank in Alphen aan den Rijn de helpende hand toe. Ook dit jaar sluiten ze weer aan bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. Deze punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.