Screenshot Love Island Nederland 2021

Alphens tintje aan het nieuwe seizoen van Love Island

Het nieuwe seizoen van realitydatingprogramma Love Island is alweer zo’n twee weken bezig. Menig kijker is het misschien al opgevallen. Deelnemers Joey Lauhouh, Jim van Klaveren en Chloé Keizer zijn bekende gezichten in Alphen. Zij hopen daar de ware liefde te vinden. Heb jij de drie singles al gespot?

Love Island is een realitydatingprogramma waar tien jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe vakantiehuis op een eiland. De singles hopen de ware liefde te vinden en staan gedurende deze zoektocht dag en nacht onder toezicht van camera's.

Joey Lauhouh

Joey Lauhouh schittert al in het programma sinds aflevering één. Vele kennen hem van zijn voetbalcarrière bij sv ARC en Alphense Boys. De 25-jarige Joey is dit seizoen nog actief bij Alphense Boys in de Hoofdklasse A Zondag. Maar naast zijn passie voor voetbal is Joey ook zelfstandig personal trainer.

Qua uiterlijk heeft Joey, die uitblinkt met zijn sterke humor, het op dames met donker haar, blauwe ogen en een goede bilpartij. Als hij eenmaal in een relatie zit is hij uiterst zorgzaam, zal hij zijn vriendin als een prinsesje behandelen, maar kan hij tegelijkertijd ook echt je beste vriend worden.

Jim van Klaveren

Ook Jim van Klaveren is één van de tien deelnemers van Love Island NL 2021. De 24-jarige Jim is assistent-trainer bij Alphense Boys Onder 13. Jim vindt het de hoogste tijd om een vrouw te vinden. Hij heeft een zwak voor natural beauties met een aanstekelijke lach en een verzorgd uiterlijk. Zelf omschrijft Jim zich als een ‘grappige en lieve teddybeer, die precies weet wat hij wil’.

Chloé Keizer

Chloé Keizer is de nieuwe aanwinst in de villa van Love Island. Chloé is met haar 21 jaar de jongste dame. Ze komt uit Alphen en werkt als pedagoog. Haar ideale man omschrijft ze als volgt: atletisch gebouwd en goed verzorgd. “Dat vind ik heel erg belangrijk.” Als haar eigen belangrijkste wapen noemt Chloé haar afgetrainde, welgevormde lichaam. Love Island-Chloé heeft zich opgegeven voor Deniz.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.