Alphense 3FM DJ biecht strafbaar feit op in uitzending

De Alphense 3FM DJ Kevin van Arnhem heeft vandaag op de radio toegegeven te zijn weggelopen zonder te betalen bij de Wijnbar&Zo in Alphen aan den Rijn. Hij wilde graag schoon schip wilde maken met de uitgaansgelegenheid.

Na een gezellige avond drinken met vrienden in de Alphense Wijnbar vergat Van Arnhem aan het einde de rekening te betalen, dit deelde hij tijdens zijn radio uitzending van vandaag met zijn luisteraars. “Voordat de camerabeelden straks op Facebook staan”, zegt Van Arnhem.

Uit het telefoongesprek met eigenaar Ruud Warmerdam bleek dat de vriendin van Van Arnhem ondertussen al even langs was geweest om de rekening te betalen.

International Drink Wine Day
Als goedmakertje heeft Van Arnhem de mensen van Wijnbar&Zo uitgenodigd om op 18 februari in de uitzending te komen voor International Drink Wine Day. De 3FM uitzending staat dan compleet in het teken van wijn.

Toch maar even opbiechten voordat de camerabeelden op Facebook verschijnen. http://www.3fm.nl/a/215491

Geplaatst door Kevin van Arnhem op donderdag 28 januari 2016

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.