Algemeen

Alphense 3FM DJ biecht strafbaar feit op in uitzending

De Alphense 3FM DJ Kevin van Arnhem heeft vandaag op de radio toegegeven te zijn weggelopen zonder te betalen bij de Wijnbar&Zo in Alphen aan den Rijn. Hij wilde graag schoon schip wilde maken met de uitgaansgelegenheid.

Na een gezellige avond drinken met vrienden in de Alphense Wijnbar vergat Van Arnhem aan het einde de rekening te betalen, dit deelde hij tijdens zijn radio uitzending van vandaag met zijn luisteraars. “Voordat de camerabeelden straks op Facebook staan”, zegt Van Arnhem.

Uit het telefoongesprek met eigenaar Ruud Warmerdam bleek dat de vriendin van Van Arnhem ondertussen al even langs was geweest om de rekening te betalen.

International Drink Wine Day
Als goedmakertje heeft Van Arnhem de mensen van Wijnbar&Zo uitgenodigd om op 18 februari in de uitzending te komen voor International Drink Wine Day. De 3FM uitzending staat dan compleet in het teken van wijn.

Toch maar even opbiechten voordat de camerabeelden op Facebook verschijnen. http://www.3fm.nl/a/215491

Geplaatst door Kevin van Arnhem op donderdag 28 januari 2016

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.