Alphense 3FM DJ biecht strafbaar feit op in uitzending

De Alphense 3FM DJ Kevin van Arnhem heeft vandaag op de radio toegegeven te zijn weggelopen zonder te betalen bij de Wijnbar&Zo in Alphen aan den Rijn. Hij wilde graag schoon schip wilde maken met de uitgaansgelegenheid.

Na een gezellige avond drinken met vrienden in de Alphense Wijnbar vergat Van Arnhem aan het einde de rekening te betalen, dit deelde hij tijdens zijn radio uitzending van vandaag met zijn luisteraars. “Voordat de camerabeelden straks op Facebook staan”, zegt Van Arnhem.

Uit het telefoongesprek met eigenaar Ruud Warmerdam bleek dat de vriendin van Van Arnhem ondertussen al even langs was geweest om de rekening te betalen.

International Drink Wine Day
Als goedmakertje heeft Van Arnhem de mensen van Wijnbar&Zo uitgenodigd om op 18 februari in de uitzending te komen voor International Drink Wine Day. De 3FM uitzending staat dan compleet in het teken van wijn.

Toch maar even opbiechten voordat de camerabeelden op Facebook verschijnen. http://www.3fm.nl/a/215491

Geplaatst door Kevin van Arnhem op donderdag 28 januari 2016

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.

Calamiteiten gisteren 19:37

Botsing op President Kennedylaan

Rond 18:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de President Kennedylaan in Alphen. Twee auto's waren bij het ongeval betrokken.