pol_jonkman

Alphense agenten en handhavers schitteren in dansvideo van dansgroep 2Tuff

Zitten op echte politie motoren en auto’s die achteraan staan tijdens het dansen, niet veel dansgroepen kunnen zeggen dat ze dat hebben meegemaakt. Voor de dansgroep 2Tuff maakten de Alphense wijkagenten en handhavers een uitzondering.

Om de jonge dames van de dansgroep 2Tuff in de klasse van 10 t/m 12 jaar oud naar het Nederlands Kampioenschap te krijgen, hadden zij een bijzonder verzoek aan de wijkagenten en handhavers. Verkleed in politie- en boeven outfit wilden zij namelijk hun dans uitvoeren, maar het liefst ook met echte agenten en handhavers op de achtergrond.

Speciaal voor de dansgroep werd er voor één keer een uitzondering gemaakt. Een tweetal handhavers en drie wijkagenten van Alphen Noord spelen een rol in de dansvideo van 2Tuff. Het was een bijzondere ervaring voor de handhavers, wijkagenten én dansgroep 2Tuff. “Het was fantastisch”, zegt de dansgroep op Instagram. De wijkagenten zijn ook enthousiast: “Wij vonden het ook echt heel leuk om te doen. Hele goede en leuke groep!”

Benieuwd naar het resultaat? Die bekijk je hieronder! Of 2Tuff door hun dansvideo naar het NK mag is nog even spannend, dat wordt in maart bekendgemaakt.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Alphen Noord (@pol_wijkagentalphennoord)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Centurion en optio

De basiseenheid voor het Romeinse leger is een centurie. Deze groep van tachtig mannen wordt geleid door de centurion en zijn assistent de optio. De centurion is de officier die de centurie leidt en de optio is wat we tegenwoordig een drilsergeant zouden noemen.