Omroep West

Alphense Aiden (5) rent mee met grensrechter en gaat viral

Een filmpje van de 5-jarige Aiden uit Alphen die achter de hekken mee rende met de grensrechter is afgelopen weekend viral gegaan op social media.

Op zaterdagmiddag 29 augustus werd de wedstrijd tussen Feyenoord O21 - NAC O21 gespeeld. De hele wedstrijd was de 5-jarige Aiden al langs de hekken van het veld aan het lopen en bewegen, maar aan het eind van de wedstrijd ging hij opeens de grensrechter nadoen. Toen zijn moeder dat doorkreeg, maakte zij hier een video van. Inmiddels is het filmpje al duizenden keren bekeken.

Na afloop van de wedstrijd had grensrechter Murat Küçükerbir niet direct door dat hij hulp had gehad van Aiden. Pas later zag hij het filmpje op social media voorbijkomen. De grensrechter heeft contact opgenomen en is bij Aiden langs geweest om hem een shirt en een rode en gele kaart te geven als bedankje.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.