Ingezonden

Alphense Anita organiseert 150ste Klup activiteit en verbindt duizenden 50-plussers

Anita uit Alphen aan den Rijn (53) 'klupt' er in haar vrije tijd flink op los. Ze organiseert woensdag 26 juli haar 150ste activiteit via de Klup-app, en hier hebben inmiddels al duizenden mensen aan deelgenomen. Van dansfeesten en karaoke, tot wekelijkse wandelingen om de Zegerplas.

Klup is een sociaal platform en heeft als missie om 50-plussers in Nederland te verbinden en inspireren. Deze missie wordt bereikt door via de Klup-app activiteiten te ondernemen en samen ervaringen te delen. Wekelijks worden er door leden (kluppers) meer dan vierhonderd activiteiten georganiseerd, en gebruiken duizenden leden dagelijks de app.

De Alphense Anita heeft inmiddels al 150 activiteiten op haar naam staan. Dit doet zij met heel veel plezier. "Mijn interesses zijn er te veel om op te noemen. Soms is het niet belangrijk wat ik doe maar met wie. Ik hou ervan me te omringen met fijne mensen waar ik positieve energie van krijg, die ik vervolgens hopelijk ook terug kan geven. Een goed gesprek is fijn maar ook zeker wat humor en luchtigheid op z'n tijd."

Wil jij ook deelnemen aan de wandeling rond de Zegerplas van woensdag 26 augustus meld je dan aan via de Klup-app.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.