Ingezonden

Alphense Anita organiseert 150ste Klup activiteit en verbindt duizenden 50-plussers

Anita uit Alphen aan den Rijn (53) 'klupt' er in haar vrije tijd flink op los. Ze organiseert woensdag 26 juli haar 150ste activiteit via de Klup-app, en hier hebben inmiddels al duizenden mensen aan deelgenomen. Van dansfeesten en karaoke, tot wekelijkse wandelingen om de Zegerplas.

Klup is een sociaal platform en heeft als missie om 50-plussers in Nederland te verbinden en inspireren. Deze missie wordt bereikt door via de Klup-app activiteiten te ondernemen en samen ervaringen te delen. Wekelijks worden er door leden (kluppers) meer dan vierhonderd activiteiten georganiseerd, en gebruiken duizenden leden dagelijks de app.

De Alphense Anita heeft inmiddels al 150 activiteiten op haar naam staan. Dit doet zij met heel veel plezier. "Mijn interesses zijn er te veel om op te noemen. Soms is het niet belangrijk wat ik doe maar met wie. Ik hou ervan me te omringen met fijne mensen waar ik positieve energie van krijg, die ik vervolgens hopelijk ook terug kan geven. Een goed gesprek is fijn maar ook zeker wat humor en luchtigheid op z'n tijd."

Wil jij ook deelnemen aan de wandeling rond de Zegerplas van woensdag 26 augustus meld je dan aan via de Klup-app.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.