Ingezonden

Alphense Anita organiseert 150ste Klup activiteit en verbindt duizenden 50-plussers

Anita uit Alphen aan den Rijn (53) 'klupt' er in haar vrije tijd flink op los. Ze organiseert woensdag 26 juli haar 150ste activiteit via de Klup-app, en hier hebben inmiddels al duizenden mensen aan deelgenomen. Van dansfeesten en karaoke, tot wekelijkse wandelingen om de Zegerplas.

Klup is een sociaal platform en heeft als missie om 50-plussers in Nederland te verbinden en inspireren. Deze missie wordt bereikt door via de Klup-app activiteiten te ondernemen en samen ervaringen te delen. Wekelijks worden er door leden (kluppers) meer dan vierhonderd activiteiten georganiseerd, en gebruiken duizenden leden dagelijks de app.

De Alphense Anita heeft inmiddels al 150 activiteiten op haar naam staan. Dit doet zij met heel veel plezier. "Mijn interesses zijn er te veel om op te noemen. Soms is het niet belangrijk wat ik doe maar met wie. Ik hou ervan me te omringen met fijne mensen waar ik positieve energie van krijg, die ik vervolgens hopelijk ook terug kan geven. Een goed gesprek is fijn maar ook zeker wat humor en luchtigheid op z'n tijd."

Wil jij ook deelnemen aan de wandeling rond de Zegerplas van woensdag 26 augustus meld je dan aan via de Klup-app.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.