Presentator Bjorn Remmerswaal krijgt op vrijdag 27 mei 2022 een kans om een echte golf pro te verslaan. Van 26 tot en met 29 mei wordt de Dutch Open 2022 op de Bernardus Golf te Cromvoirt gehouden. Tijdens het Dutch Open 2022 kan de amateur de pro verslaan op hole 8 met Beat the Pro!

Bjorn is onder andere bekend geworden van het reality-tv programma Utopia, maar hij heeft inmiddels ook carrière gemaakt als acteur en presentator. Momenteel is hij presentator bij het programma Inside Esports dat onder andere wordt uitgezonden op ESPN, YouTube en Twitch. Ook heeft Bjorn een rol gespeeld in de films Whitestar en Liefde Zonder Grenzen

'Beat the pro'

Een aantal amateurs, waaronder een aantal bekende Nederlanders, mogen op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag in het toernooi een bal slaan op hole. Zodra de pro’s de tee op lopen voegt de amateur zich bij de flight. Na de afslag van de pro’s mag de amateur proberen een bal dichter bij de hole te slaan. Als dat lukt, is hij niet alleen de held van de dag, maar gaat hij naar huis met de eeuwige roem. Zal het Bjorn lukken om de pro te verslaan?

"Ik ben nu al zenuwachtig! Wat is dit fantastisch om te mogen doen", aldus de normaal zo nuchtere presentator. De andere bekende Nederlanders die als amateurs mogen afslaan zijn onder andere Churandy Martina, Chahid Charrack, ook wel bekend als Dutch Performante en Winston Gerschtanowitz.

Het afslaan van Bjorn is live te zien op Ziggo Sport en Eurosport omstreeks 16:00 uur.