Ingezonden

Alphense Bjorn Remmerswaal mag afslaan op het Dutch Open 2022 tijdens ‘Beat the pro’

Presentator Bjorn Remmerswaal krijgt op vrijdag 27 mei 2022 een kans om een echte golf pro te verslaan. Van 26 tot en met 29 mei wordt de Dutch Open 2022 op de Bernardus Golf te Cromvoirt gehouden. Tijdens het Dutch Open 2022 kan de amateur de pro verslaan op hole 8 met Beat the Pro!

Bjorn is onder andere bekend geworden van het reality-tv programma Utopia, maar hij heeft inmiddels ook carrière gemaakt als acteur en presentator. Momenteel is hij presentator bij het programma Inside Esports dat onder andere wordt uitgezonden op ESPN, YouTube en Twitch. Ook heeft Bjorn een rol gespeeld in de films Whitestar en Liefde Zonder Grenzen

'Beat the pro'

Een aantal amateurs, waaronder een aantal bekende Nederlanders, mogen op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag in het toernooi een bal slaan op hole. Zodra de pro’s de tee op lopen voegt de amateur zich bij de flight. Na de afslag van de pro’s mag de amateur proberen een bal dichter bij de hole te slaan. Als dat lukt, is hij niet alleen de held van de dag, maar gaat hij naar huis met de eeuwige roem. Zal het Bjorn lukken om de pro te verslaan?

"Ik ben nu al zenuwachtig! Wat is dit fantastisch om te mogen doen", aldus de normaal zo nuchtere presentator. De andere bekende Nederlanders die als amateurs mogen afslaan zijn onder andere Churandy Martina, Chahid Charrack, ook wel bekend als Dutch Performante en Winston Gerschtanowitz.

Het afslaan van Bjorn is live te zien op Ziggo Sport en Eurosport omstreeks 16:00 uur.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.