Teus de Kruyf

Alphense boksers gaan 16 maart de strijd aan op het Internationale Boksgala

Heb je nog geen kaarten, wees er dan snel bij want het is bijna zover! Op zaterdag 16 maart vindt het adembenemende Internationale Boksgala plaats in Alphen aan den Rijn. Onze dappere Alphense boksers dagen geduchte tegenstanders uit, met maar liefst acht lokale helden die zich met passie werpen in veertien amateurgevechten. En dat is nog niet alles!

De 9e editie van het Internationale Boksgala 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart. Deze avond wordt al jarenlang georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. De organisatoren zijn momenteel druk bezig om een spectaculaire avond neer te zetten. Het belooft een avond te worden zoals geen ander, waarbij ze hun uiterste best doen om alle voorgaande gala's te overtreffen!

Acht lokale helden

Na de pauze betreden minstens drie professionele boksers de ring, waaronder de BeNeLux-kampioen Xavier Köhlen en de getalenteerde profs Kilat Hallie en Bas Oosterweghel. Op zaterdag 16 maart komen zij in actie in de Rijnstreekhal in Alphen aan den Rijn. De deuren openen om 17:30 uur, en vanaf 18:30 uur barst het eerste gevecht los!

Tickets

Mis deze spetterende avond niet. Een tribuneplaats is verkrijgbaar voor slechts €35,00, terwijl de ring-special, inclusief twee consumptiemunten, €60,00 per kaartje kost. Bereid je voor op een avond vol adrenaline, passie en onvergetelijke gevechten!

Tevens zijn er nog enkele VIP tafels beschikbaar. Een leuk idee voor je personeel, klanten of vriendengroep om gezamenlijk te genieten van een goed verzorgde avond met diner, drankjes en een spectaculaire bokspartijen!
Wees er snel bij want OP = OP! (Informeer bij de Boksschool)
 

Koop je tickets hier


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.