Alphense Boksgala op 30 november

Op zaterdag 30 november vindt het Alphense Boksgala plaats in de Rijnstreekhal in Alphen. Er zullen 10 amateurpartijen en 3 profpartijen worden gebokst.

De profpartijen duren 4 ronden (van 3 minuten) of meer. Bij de amateurpartijen worden er 3 ronden van 3 minuten gebokst. De profs treden aan in bloot bovenlijf; de amateurs dragen een hemd. Organisator Teus de Kruyf is momenteel druk bezig om de partijen samen te stellen. “Met deelname van profs geven we het Boksgala een nieuwe dimensie”, aldus De Kruyf. “De profs zijn uit op een knock-out en dat geeft extra spanning. Omdat de profpartijen langer duren, is er plaats voor 10 amateurduels.”

Amateurpartijen
“Ik wil 7 jongens van mijn boksschool in de ring, maar pas voor 3 jongens heb ik een tegenstander gevonden. Voor Steef Hendrickx, Dimitri Ziaghos en Hamza is er reeds een opponent, voor de anderen nog niet. Daar werk ik hard aan.” In Duitsland is De Kruyf op zoek naar een tegenstander voor de Boskoopse topamateurbokser Sammy Wagensveld. “Een bijzonder goede, jonge bokser”, laat De Kruyf weten. “Een publiekstrekker ook, dus die mag onder geen beding ontbreken.”

Profpartijen
De profs besluiten het programma. Julius Humme uit Bodegraven toonde onlangs in het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré reeds zijn goede vorm. Ook de Vinkeveense ‘vuurvreter’ Nicky Postma, die nooit opgeeft, is er klaar voor. En dan is er nog het Limburgse zwaargewicht Ricardo Snijders die Nederlands en Benelux-kampioen is en vele winstpartijen achter zijn naam heeft. Hij neemt het op tegen een sterke Bosnische tegenstander.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 16:58

Inloophuis SamenhuiS doet mee aan ‘Huis in Actie’

Samen met KWF Kankerbestrijding en de Instellingen PsychoSociale Oncologie (IPSO), komt SamenhuiS Alphen aan den Rijn in actie voor hun inloophuis. Met de actie ‘Huis in Actie’ hopen zij geld op te halen om nog jaren een inloophuis te vormen voor (ex)-kankerpatiënten en hun families.

Advertorial Sport gisteren 14:42

Buiten ligt de wereld aan je voeten!

Kinderwethouder Day vindt buitenspelen belangrijk en leuk. De buurtsportcoaches van Alphen Beweegt zijn het helemaal met haar eens en maken met hun programma Samen Actief buitenspelen daarom nog leuker!

Voor Kinderen gisteren 14:04

Alphense basisschool verzint ludieke manier om Sinterklaas fit te houden

De leerlingen van basisschool De Windroos aan de Zaalbergstraat in Alphen kwamen op maandagochtend blij verrast in de hal van de school. Er bleek een hele fitnessruimte gecreëerd te zijn. Ondanks dat de kinderen van De Windroos graag bewegen, is deze ruimte niet voor hen bedoeld, maar juist voor Sinterklaas.

Winactie Horeca gisteren 13:10

Win een ‘Zak van Sinterklaas’ van Alfreds

Ben jij gek op gevulde speculaas, kruidnootjes en andere heerlijke lekkernijen die in de periode rond Sinterklaas verkrijgbaar zijn? Goed nieuws! Wij mogen namens Alfreds een ‘Zak van Sinterklaas’ weggeven. Daar kun je met het hele gezin van genieten.

Milieu en duurzaamheid gisteren 12:23

Realisatie zonneweide langs N11 is weer een stap dichterbij

Er liggen plannen op tafel om langs de N11 een zonneweide aan te leggen. Nu er geen bezwaren tegen de plannen zijn ingediend, is de vergunning onherroepelijk. Hiermee is de realisatie van de zonneweide een stap dichterbij.

Overige gisteren 11:35

Drie regionale initiatieven krijgen steun van KWF

KWF Kankerbestrijding kent geld toe aan drie regionale initiatieven. Stichting Droomdag, De Hospicegroep Alphen aan den Rijn Nieuwkoop en het Buddyhuis krijgen een financiële bijdrage voor initiatieven die gericht zijn op mensen met kanker. Het geld voor deze projecten zou onder andere komen uit de opbrengst van de KWF Samenloop Alphen aan den Rijn.