Alphense Boys

Alphense Boys en Remco Tuinenburg verlengen

Remco Tuinenburg is ook in het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van Alphense Boys. Het bestuur van de zondag-hoofdklasser en de oefenmeester zijn het afgelopen week snel eens geworden over de verlenging van zijn contract met één jaar.

“Enkele weken geleden al hebben wij aangegeven heel graag door te gaan met Remco en die wens was gelukkig wederzijds”, licht voorzitter Dennis Captein toe. Tuinenburg kwam dit jaar in dienst van Alphense Boys om aan de slag te gaan met een sterk vernieuwde en verjongde selectie. “Wij zijn onder de indruk van hoe Remco zich vanaf het begin binnen de Boys heeft gemanifesteerd, onder best lastige omstandigheden, omdat de selectie uiteen viel en corona erbij kwam.”

“Hij heeft nieuw elan in de groep gebracht en ook breder binnen de vereniging veel krediet opgebouwd”, vervolgt Captein. ”Tel daar de resultaten in de competitie bij op. Qua verliespunten horen we bij de koplopers in de hoofdklasse en als je ziet hoe er ook nu tijdens de tweede coronagolf hard en met plezier wordt getraind, dan kunnen we vol vertrouwen naar de hervatting van het seizoen kijken. Er wordt inmiddels al volop nagedacht over de selectie voor het volgend jaar, waarbij opnieuw nadrukkelijk naar de inpassing van spelers uit onze jeugdopleiding wordt gekeken. Daarin speelt Remco met de jeugdtrainers ook een belangrijke rol.”

Zelf zegt Tuinenburg: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Alphense Boys in mij en de technische staf stelt. Ook Bas Groenestein, Nick Coster en Lars van de Walle gaan door. We zijn blij dat we voort kunnen op de weg die afgelopen jaar is ingeslagen. Ik ben heel benieuwd hoe de huidige groep er over een jaar voor staat. Corona gooit helaas veel roet in onze plannen, maar sommige dingen zijn niet te sturen. Ondertussen werken de spelers hard om fysiek en conditioneel sterker te worden. Als we na de jaarwisseling verder kunnen met de competitie, dan staan we er.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.

Politiek gisteren 18:20

Wegen in zuidelijk deel gemeente blijven lastig probleem

Hoe leid je het verkeer in het zuiden van de gemeente Alphen aan den Rijn in goede banen? Dat was de hamvraag waar inwoners, organisaties en bedrijven hun zegje over deden tegenover de politieke partijen.

Overige gisteren 17:41

Bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn genieten volop van pannenkoeken

Deze week is het feest voor de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen. Medewerkers van de Alphense restaurants Maggie Blue, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug bakken namelijk pannenkoeken voor de bewoners. Uit de reacties blijkt wel dat dit erg gewaardeerd werd. “Pannenkoeken smaken drie keer lekkerder wanneer ze voor je gebakken worden.”