Alphense Boys wint tijdens de wedstrijd tegen FCE

Alphense Boys heeft afgelopen zondag de wedstrijd tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht met 1-6 gewonnen. Afgelopen zondag verscheen eindelijk weer de glimlach op het gezicht van de nummer tien uit de Hoofdklasse B.

Maar na rust liet Alphense Boys met name zien dat het heel goed kan voetballen: met een knap schot van buiten 'de zestien' scoorde Wessel Meiring de 1-3, Nick Broekhuizen tikte bij de eerste paal de 1-4 binnen, Thom Nouwens maakte na een hakje van Meiring 1-5 en het slotakkoord was voor Arjan Ouwendijk, die uit een voorzet van Ramon Aronius de 1-6 binnenkopte.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 10:54

TOOST Foodtruckfestival wordt druk bezocht

Vandaag is de laatste dag van het TOOST Foodtruckfestival, en dus de laatste kans om het festival in het Europapark te bezoeken. Vanaf 13:00 uur is het terrein geopend voor publiek. Tot 21:00 uur kun je terecht voor de lekkerste gerechten.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 09:36

Bezoek de Duurzaamheidsmarkt op 10 oktober in Archeon

Wist je dat een duurzaam huis eigenlijk veel eerder binnen je bereik ligt dan je denkt? Het bespaart niet alleen energie maar ook kosten. Wil je meer weten over energiebesparende maatregelen voor jouw woning? En welke subsidie- en financieringsoplossingen er zijn? Bezoek dan de Duurzaamheidsmarkt op donderdagavond 10 oktober in Archeon. 

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:12

‘State of the art’ woonplezier in de Kloostertuinen

In Alphen aan den Rijn is het mooi, rustig en centraal wonen. Dat kan bijvoorbeeld in de nieuwbouwwijk Burggooi, waar binnenkort het project Kloostertuinen fase 3 verrijst. Alle woningen krijgen hier een warmtepomp en zijn volledig gasloos.  

Politiek gisteren 14:52

Nieuw Elan viert 10-jarig bestaan

Maandag 23 september bestaat Nieuw Elan 10 jaar. Met de politiek ervaren Gerard van As als kartrekker, werd in 2009 een lokale politiek partij opgericht. Een decennium later is de partij de grootste in Alphense gemeenteraad en heeft zij 2 wethouders in het college. 

Evenementen gisteren 13:01

Line up Das Winterfest & Winterlake bekend

Alphen krijgt een nieuw festival. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 vindt Das Winterfest & Winterlake plaats op evenemententerrein De Bijlen. Vandaag is de line up bekend gemaakt!  

Horeca gisteren 12:03

Officiële opening Knøss

Sinds 5 juli is er op de Van Mandersloostraat een nieuw restaurant geopend: Knøss. Vandaag op 21 september om 10:00 uur verzorgde niemand minder dan burgemeester Liesbeth Spies de officiële opening van het Scandinavische restaurant.