Alphense Boys wint tijdens de wedstrijd tegen FCE

Alphense Boys heeft afgelopen zondag de wedstrijd tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht met 1-6 gewonnen. Afgelopen zondag verscheen eindelijk weer de glimlach op het gezicht van de nummer tien uit de Hoofdklasse B.

Maar na rust liet Alphense Boys met name zien dat het heel goed kan voetballen: met een knap schot van buiten 'de zestien' scoorde Wessel Meiring de 1-3, Nick Broekhuizen tikte bij de eerste paal de 1-4 binnen, Thom Nouwens maakte na een hakje van Meiring 1-5 en het slotakkoord was voor Arjan Ouwendijk, die uit een voorzet van Ramon Aronius de 1-6 binnenkopte.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 18:42

Drukte op de weg door boeren

Het was op woensdagmiddag 19 februari druk op de weg. Op de N207 en N446 waren er een hoop tractoren op weg naar huis.

Gemeente vandaag 17:11

Aantal bijensoorten mede door gemeente Alphen aan den Rijn gestegen

Sinds 2015 is de gemeente Alphen aan den Rijn actief betrokken bij het Groene Cirkel Bijenlandschap. Het doel is om de soortenrijkdom van bijen en andere bestuivende insecten in de regio aanzienlijk te vergroten. In 2018 is het aantal bijensoorten hierdoor al met 34% toegenomen.

Advertorial Overige vandaag 15:38

Productiehuis Alphen bouwt aan werktheater op broedplaats De Werf

Nog even en er kan geen creatieve, ondernemende huurder meer bij op De Werf, de hotspot van de Alphense maakindustrie. Ook Productiehuis Alphen (PA) heeft een plek gekregen tussen de ambachtslieden, kunstenaars en ondernemers.

Blog Opinie vandaag 14:25

Komt een vrouw bij de bank...

Daar zat ze dan op maandagochtend bij mij aan tafel, geheel ontredderd. Het was pas een paar maanden geleden dat ze op dezelfde plek zat, nu alleen, destijds nog met haar man.