Josh Walet
Blog Sport

Alphense Boys zondag speelt niet

De wedstrijd Hollandia – Alphense Boys die aanstaande zaterdag gespeeld zou worden gaat niet door. De reden daarvan is even zeldzaam als triest.  

Selectiespeler Kelvin Maynard werd in de nacht van woensdag op donderdag in Amsterdam doodgeschoten. Hij zou rijdend in zijn auto door twee mannen op een scooter onder vuur zijn genomen. Maynard kwam dit seizoen over van Quick Boys en speelde zondag nog mee tegen JOS/Watergraafsmeer.

ARC gaat op bezoek bij Capelle. Die club moest vorig seizoen nog alles in het werk stellen om het vege lijf te redden in de Hoofdklasse en wist door een ferme eindsprint nog net op de veilige twaalfde plaats te eindigen. Een stevige reorganisatie van de selectie, zeven man weg en elf nieuw, lijkt succesvol te zijn. Capelle won de eerste wedstrijd met 2-1 van DHSC, de tweede met 2-1 bij Achilles Veen en hield De Jodan Boys zaterdag in Gouda op 0-0. De ploeg neemt nu met drie andere, de gedeelde eerste plaats in. Als ARC niet nu al in grote problemen wil komen zal tenminste een punt moeten worden gepakt, maar Capelle uit bleek in het verleden bijna altijd een te grote opgaaf. Alle amateurclubs beginnen komend weekeinde aan de competitie. Op het programma staan Alphense Boys (zaterdag) – Sportief, Alphia Be Fair en Alphen – Kethel Spaland.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.