Josh Walet
Blog Sport

Alphense Boys zondag speelt niet

De wedstrijd Hollandia – Alphense Boys die aanstaande zaterdag gespeeld zou worden gaat niet door. De reden daarvan is even zeldzaam als triest.  

Selectiespeler Kelvin Maynard werd in de nacht van woensdag op donderdag in Amsterdam doodgeschoten. Hij zou rijdend in zijn auto door twee mannen op een scooter onder vuur zijn genomen. Maynard kwam dit seizoen over van Quick Boys en speelde zondag nog mee tegen JOS/Watergraafsmeer.

ARC gaat op bezoek bij Capelle. Die club moest vorig seizoen nog alles in het werk stellen om het vege lijf te redden in de Hoofdklasse en wist door een ferme eindsprint nog net op de veilige twaalfde plaats te eindigen. Een stevige reorganisatie van de selectie, zeven man weg en elf nieuw, lijkt succesvol te zijn. Capelle won de eerste wedstrijd met 2-1 van DHSC, de tweede met 2-1 bij Achilles Veen en hield De Jodan Boys zaterdag in Gouda op 0-0. De ploeg neemt nu met drie andere, de gedeelde eerste plaats in. Als ARC niet nu al in grote problemen wil komen zal tenminste een punt moeten worden gepakt, maar Capelle uit bleek in het verleden bijna altijd een te grote opgaaf. Alle amateurclubs beginnen komend weekeinde aan de competitie. Op het programma staan Alphense Boys (zaterdag) – Sportief, Alphia Be Fair en Alphen – Kethel Spaland.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.