Josh Walet

Alphense brug kampt met storing

Momenteel staat de Alphense brug in storing. Daarom is de brug afgezet.

De Alphense brug is afgezet met rood lint om ervoor te zorgen dat niemand over de brug heen zal gaan. Schepen kunnen ook niet voorbij de brug en moeten wachten. De oorzaak van de storing is niet bekend, zo laat een boa ter plaatse weten. Er is een monteur aanwezig om de storing te verhelpen. Hoe lang de storing zal duren, is niet bekend.

UPDATE: de storing is inmiddels weer verholpen.

alphense brug storing 2.jpeg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:52

De schoonheidssalon mag weer open! En het werd tijd ook

Tijd voor een boost voor je huid met Organic Boost, een van de productlijnen van Kliniek Alphen op natuurlijke basis. In hun schoonheidssalon wordt alleen gewerkt met producten op natuurlijke basis, zoals Naturgeist en Organic Boost.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 16:35

Private shopping bij Renault Kempenaar vanaf 3 maart

Vanaf woensdag 3 maart mag Renault Kempenaar op afspraak weer mensen ontvangen. Je kunt dan in de showroom tijdens de reguliere openingstijden terecht voor private shopping. Uiteraard kun je ook nog steeds gebruikmaken van de STAY@HOME service.

Wonen en bouwen gisteren 15:49

Mogelijk acht woningen op plek voormalig uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum Kamsteeg & Kramer aan de Nassaustraat in Alphen was buurtbewoners een doorn in het oog. Ze waren dan ook opgelucht toen het uitvaartcentrum weg ging. Een ander bedrijf lijkt er ook niet te komen, want er komen mogelijk woningen op de plek.

Algemeen gisteren 15:03

Datalek bij Ticketcounter, Avifauna ook de dupe

Ticketcounter, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het reserveringssysteem van dierentuinen, evenementen en pretparken, heeft te kampen met een datalek. Het gaat om ongeveer 1,5 miljoen e-mailadressen. Ook de persoonsgegevens bij Avifauna liggen op straat.