Alphense Cheyenne maakt afstudeerfilm met Youtuber en muzikant Teske de Schepper

Cheyenne Langejans is momenteel 4e jaars student aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, waar ze in juli zal afstuderen. Voor Youtuber en muzikant Teske de Schepper maakt zij een videoclip. “Voor mij wordt deze videoclip mijn afstudeerfilm aan de Willem de Kooning Academie”, vertelt Cheyenne.

“Ik heb Teske ontmoet tijdens mijn stage bij TopNotch. Tijdens de draaidagen van de clips van 'Wildernis' en 'In m'n hoofd', heb ik de Behind The Scenes gedraaid en zo Teske, en de rest van de crew, wat beter leren kennen”, legt Cheyenne uit. Ik wist dat ik voor mijn afstuderen graag een videoclip wilde maken en kwam zo eigenlijk weer bij Teske terecht. De eerlijkheid waarin Teske haar nummers verpakt vind ik erg mooi en is ook een hele mooie basis voor een tof musicvideo concept.”

Teske heeft met iets meer dan 300.000 subscribers op Youtube een grote groep volgers opgebouwd. Ze werkt al een lange tijd aan haar eigen muziek, die ze schrijft en uitbrengt. Afgelopen november kwam haar debuut album ‘Porselein’ uit. Op dit album staat het nummer ‘wat ik wil’. Dit is het nummer waar Cheyenne de videoclip voor gaat maken als afstudeerproject.

Het nummer gaat over slapeloosheid en de reis die je gedachten kunnen maken voordat je in slaap valt. Dit thema wordt in de videoclip verteld door gebruik te maken van verschillende personages. Het maken van deze videoclip vereist budget. Daarom heeft Cheyenne een crowdfunding opgezet bij Cinecrowd. Zo hoopt ze genoeg budget op te halen om de videoclip te kunnen financieren.

Op de crowdfundingspagina kunt u de motivatie van Cheyenne vinden, een teaser video bekijken en bijdragen aan dit project door te doneren. Vanaf bepaalde donaties ontvang je een leuke beloning.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 09:41

Regionale autodeelcampagne start in Alphen aan den Rijn

Een voucher met klinkende kortingen op het gebruik van deelauto’s. Door deze uit te reiken aan de Lissesse Ianthe Dickhoff gaf Leo Maat, wethouder duurzaamheid van Alphen aan den Rijn, het startschot voor de regionale campagne Mijn auto, Jouw auto.

Calamiteiten vandaag 08:38

Eén verdachte opgepakt met de hulp van Alphenaren

In november werd een 82-jarige man slachtoffer van zakkenrollers in Winkelcentrum de Herenhof in Alphen. Inmiddels is de identiteit van één van de daders bekend bij de politie door de vele reacties op social media.

Politiek gisteren 19:11

Veel meer speelplaatsen in gemeente dan gedacht

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft meer speelplekken dan gedacht. Dat blijkt uit een inventarisatie die bij het Speelruimteplan 2020-2024 hoort. Een deel van de speelplaatsen is echter verouderd en er is een kleine 1,7 miljoen euro nodig om dat in orde te maken.

Calamiteiten gisteren 18:54

Politie zoekt naar daders zakkenrollerij

Op vrijdag 29 november 2019 pinde een 82-jarige man rond 13:45 uur bij een pinautomaat in de Albert Heijn in Winkelcentrum de Herenhof in Alphen. Op camerabeelden is te zien hoe een man en een vrouw de portemonnee van de 82-jarige man uit de tas van de man stelen. De politie is op zoek naar getuigen in deze zaak. 

Politiek gisteren 18:27

Spies blij met VNG-standpunt over verbieden van vuurwerk

Burgemeester Liesbeth Spies is blij met het standpunt van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) over een landelijk vuurwerkverbod. Het gaat om het verbieden van knalvuurwerk, vuurpijlen en los vuurwerk.

Algemeen gisteren 16:46

Hoe hoog is de belastingstijging in Alphen?

De belastingen zijn dit jaar weer gestegen, met in de regio Oudewater als kampioen met een stijging van 12,2% ten opzichte van vorig jaar. Wat is de stijging in Alphen?