Ingezonden

Alphense Danjil te zien in ‘Better than Ever’ op RTL4

Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil Tuhumena te zien op RTL4 tijdens het programma ‘Better than Ever’. Hij zal tijdens dit programma samen met vier andere zangers/zangeressen, Waylon en Martijn Krabbé terugkijken op de afgelopen elf jaar.

Better than Ever wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Waylon. Tijdens dit programma kijken zij vijf met oud-deelnemers van verschillende talentenjachten terug op de afgelopen tijd en vertellen zij hun persoonlijke verhaal. Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil aan de beurt. Hij deed elf jaar geleden mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland.

In de afgelopen elf jaar is er veel gebeurd. Danjil is erg ziek geweest en vertelt tijdens het programma wat hij allemaal heeft meegemaakt. Maar ook vertelt hij over zijn groei in de muziek. Zo is hij de vaste leadgitarist en zanger bij Charky Luske, waarmee hij al verschillende succesvolle theater tours heeft gedaan als George Michael en Robbie Williams.

Eigen band

Danjil is een veelzijdig muzikant, onlangs heeft hij als drummer meegedaan bij de Earth Wind & Fires band bij het SBS6 programma ‘The Tribute, Battle of the Bands'. Ze hebben hiermee drie optredens van 45 minuten in de Ziggo Dome gewonnen. Daarbij maakt Danjil ook zijn eigen muziek. Dit doet hij met zijn eigen band Danjil & Friends. De band treedt landelijk veel op.

Je kunt deze aflevering van Better than Ever vooruitkijken op Videoland of kijk de aflevering live op RTL4 op donderdag 6 april om 20:30 uur.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.