Advertorial Economie

Alphense dans auditie dag komt eraan

Kind of tiener thuis die mogelijk talentvol is in dans? Binnenkort is de Alphense auditie dag bij Cools voor wedstrijdcrews allround en urban. De crews dansen op verschillende niveaus van regionaal t/m nationaal en internationaal. Binnen Zuid Holland behoord de jeugd dansafdeling van Cools tot de top. Voor deze auditie zoeken we danstalenten ter aanvulling op de bestaande crews.

23 juni is het auditie dag! Heb jij interesse voor om wellicht volgend seizoen mee te doen binnen onze selectieafdeling? Vind jij optredens en wedstrijden leuk? Je hebt bij Cools de keuze uit verschillende soorten dans. Onze jeugd dansafdeling biedt twee stromingen voor de selectie

1. Allround selectie: Streetdance en Moderne Dans
De allround selectie richt zich op 2 stijlen, Streetdance/hiphop en Moderne dans. Wellicht ben jij een danser(es) die het geweldig vindt om om je gevoel van de muziek om te zetten in de sierlijke bewegingen van moderne dans. Maar, Streetdance/hiphop vind je ook super om te doen. Dan kan de allround selectie perfect zijn voor jou.

2. Urban selectie : Hiphop
 De urban selectie richt zich op 1 stijl; de urban dansvormen, hiphop, dancehall, house, waving ed. Vind jij hiphop geweldig en wil je niet anders? Heb je lef en uitstraling, luister je graag naar rap, hiphop, r&b, funk muziek? Waag dan je kans, wellicht is de urban selectie dan geschikt voor je. 

Om mee te kunnen doen, moet je auditie doen of geselecteerd worden tijdens de recreatielessen. De audities zijn 1 of 2 maal per seizoen. Word je geselecteerd en kom je door de auditie heen, dan ga je, na goedkeuring van je ouder(s) cq verzorger(s) meedraaien bij, of de allround selectie, of de urban selectie. 

Voor nieuwe selectie dansers is er eerst een proefperiode van 1 maand (4 trainingen). Deze proefperiode is voor jou en de coach om te ontdekken of je geschikt bent.

MEEDOEN MET AUDITIE?
Zondag 23 juni is het zover:
09:30 uur Allround Selectie
12:45 uur Urban Selectie

Kijk voor meer informatie of aanmelden op dansenleren.nl/auditie of bel naar 0172-474741


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:56

Het nieuws van week 19 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van versoepelingen voor diverse sectoren en het einde van de Ramadan tot aan opnieuw gedoe met GO Sharing scooters en een opgerolde hennepkwekerij in de Prinses Marijkestraat. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Cultuur vandaag 15:07

Zwammerdamschepen worden duurzaamheid gerestaureerd

De Zwammerdamschepen, die momenteel duurzaam gerestaureerd en gereconstrueerd worden, zullen over enkele jaren gepresenteerd worden in het Romeins Scheepvaartmuseum van Archeon. Maar hoe restaureer je zo’n vrachtschip nou duurzaam?

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Baksteen

Van de uitvindingen die de Romeinen op hun conto kunnen schrijven, is de baksteen er een. Nadat het Romeinse leger de Lage Landen had verlaten, duurde het tot de twaalfde eeuw voordat er weer baksteen als bouwmateriaal werd gemaakt en gebruikt.

Te zien op televisie vandaag 10:28

Bewonder Alphense Boys vanavond in BNNVARA documentaire

Op zondagavond 16 mei om 20:30 uur zijn de jonge Alphense voetballers van voetbalvereniging Alphense Boys te bewonderen in de documentaire Voetbaldroom. Hier volgen zij het team Alphense Boys JO13-1, met prachtige opnames en diverse interviews.