RTL Boulevard

Alphense Destiny binnenkort te zien in ‘De Bachelor’

Op 24 juni is het zover. Dan start de zoektocht naar de ware liefde voor dj Tony Junior in het televisieprogramma De Bachelor. In de realityserie gaat de dj met twintig vrijgezelle dames op pad in de hoop dat de liefde van zijn leven daar tussen schuilt. Ook de Alphense Destiny van der Pouw Kraan is een van de ‘gelukkigen’. 

Op 24 juni is de serie te zien op Videoland. Aan keuze geen gebrek voor de Utrechtse discjockey. Uit de ruim 2000 aanmeldingen, is een selectie gemaakt van twintig dames. Samen met de single ladies en presentator Rick Brandsteder reisde hij af naar Kroatië. 

Uit de meer dan 2000 aanmeldingen is ook een Alphense uitgekozen om mee te doen met het programma, wat in de Verenigde Staten al zo’n twintig jaar een begrip is. ‘’Eindelijk! Na een lange tijd mijn mond houden mag ik eindelijk bekend maken dat ik vanaf 24 juni te zien ben in De Bachelor. Ik ga met negentien andere mooie vrouwen in Kroatië het hart van Tony Junior proberen te veroveren. De Bachelor was het avontuur van mijn leven’’, zo laat Destiny weten. 

Ook Bachelor Tony Junior verheugt zich nu al op de uitzendingen. “De opnames zijn nog maar net gestart en ik kan nu al zeggen dat dit romantische avontuur ál mijn verwachtingen overtreft: een sprookjesachtige locatie in het prachtige Kroatië, buitengewone dates en natuurlijk geweldige en toegewijde dames. Het is nu al het avontuur van mijn leven, waar ik hopelijk ook de liefde van mijn leven ga vinden. Ik kan niet wachten om deze zoektocht te delen met de Videoland kijkers.” 

De Bachelor wordt geproduceerd door Warner Bros. en is vanaf donderdag 24 juni te zien, exclusief bij Videoland. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Openbaar vervoer gisteren 17:54

NS-dienstregeling weer zo goed als normaal, maar traject Alphen-Leiden blijft achter

De Nederlandse Spoorwegen had tijdens de coronapandemie de dienstregeling flink aangepast. Veel mensen werken, nog steeds, vanuit huis, waardoor de treinen een stuk leger zijn dan normaal. Sinds deze week rijden de meeste treinen weer volgens schema. Alleen het traject tussen Alphen en Leiden laat nog even op zich wachten. 

Evenementen gisteren 17:05

Alphens.nl wordt mediapartner van Vrij & Blij

Alphens.nl en Vrij & Blij festival slaan de handen ineen. Dit jaar is Alphens.nl mediapartner van Vrij & Blij. Dit betekent een samenwerking voor alle communicatie naar de bezoekers toe.

Advertorial Winkels gisteren 15:49

Woensdag Wijndag: een frisse, witte Muscadet!

Het is weer zover, Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87! Deze week kiezen ze, bij zo’n warme dag als vandaag, voor de Lieubeau Muscadet. Deze frisse witte wijn uit Frankrijk past perfect bij de tropische temperaturen van vandaag. Benieuwd wat je erbij eet? Lees verder!

Alphense Zendmast gisteren 15:11

Zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor geslaagden

Alphen hangt ‘de vlag’ uit voor alle geslaagde scholieren! Op woensdag 16 juni kleurt de toren rood, wit en blauw in verband de examenuitslag voor middelbare scholieren. Aan alle geslaagden: gefeliciteerd!

Evenementen gisteren 14:40

Traditionele Oldtimerdag in september nog niet uitgesloten

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware traditie: de Oldtimerdag. Afgelopen jaar gooide corona roet in het eten. Hoe zit dat dit jaar? De organisatie laat weten dat een traditionele Oldtimerdag zeker nog niet is uitgesloten.