Alphense dierendokter Pim te zien bij 'In de voetsporen van Dr. Pol'

Alphenaar Pim Hegeman doet mee aan het nieuwe programma op RTL4 'In de voetsporen van Dr. Pol'. Jan Pol, bekend van zijn eerder televisie programma's, gaat samen met Nicolette Kluijver op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega.

Wereldberoemd werd Dr. Pol met zijn serie op National Geographic. De Nederlandse dierenarts woont al jaren in Michigan, Amerika maar komt oorspronkelijk uit Drenthe. Inmiddels heeft hij de leeftijd van 76 bereikt en is hij op zoek naar een nieuwe dierenarts voor zijn team. 

In de show strijden drie dierenartsen om de plek bij de bijzondere kliniek. Pim Hegeman reisde samen met zijn vriendin Manon Jochems, die ook dierenarts is, af naar Amerika. In Nederland heeft Pim zijn eigen praktijk en helpt hij dieren aan huis. Dit najaar brengt hij ook zijn eerste boek uit, waarin hij de verhalen deelt die hij meemaakt als dierenarts.

'In de voetsporen van Dr. Pol' is op maandagavond te zien om 20.30 uur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 10:57

Jan de Vries zwaait af als directeur bij Rijnvicus

Per 1 september stopt Jan de Vries als directeur bij Rijnvicus in Alphen. Na ruim twee jaar werkzaam te zijn geweest als directeur gaat hij aan de slag als bestuurder bij de zorginstelling DSV I Verzorgd leven in Katwijk en Lisse.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:43

Resultaten coronatesten afgelopen week: weinig personen testen positief

In de week van 22 tot en met 28 juni zijn er in de corona teststraten in de regio Hollands Midden in totaal 2969 coronatesten afgenomen. Hiervan is tot nu toe slechts 0,3% positief getest, in totaal 10 personen. Ook zijn er geen nieuwe coronaclusters ontstaan.

Coronavirus in Alphen vandaag 08:58

Voedselbank krijgt langer steun van de gemeente

Pakketten worden inmiddels weer verstrekt aan klanten van de Voedselbank, maar voor sommige huishoudens is dit niet voldoende. Zij krijgen aanvullend een waardebon. Aangezien dit ook na 1 juni 2020 noodzakelijk is, wordt de subsidietermijn verlengd naar 1 augustus 2020.

Sport gisteren 18:21

Binnensporten weer mogelijk op drie gemeentelijke locaties

Vanaf woensdag 1 juli is het toegestaan om weer binnen te sporten. Als beheerder komt Gemeente Alphen aan den Rijn verenigingen tegemoet die gebruik willen maken van de gemeentelijke sportaccommodaties. De overheid stelt echter stevige voorwaarden aan het gebruik van een accommodatie. Zomaar een locatie openstellen is met deze voorwaarden niet verantwoord. Daarom heeft de gemeente er als start voor gekozen om drie sportlocaties te openen, verspreid in de gemeente.

Overige gisteren 17:39

Wijkcentrum Kaju Putih officieel geopend

Op woensdagmiddag 1 juli vond de officiële opening plaats van het nieuwe wijkcentrum Kaju Putih. De sleutel werd overhandigd aan oud-bestuurslid van Kaju Putih, Oom Nico Tamaelasapal, in het bijzijn van wethouder Kees van Velzen en andere belangstellenden.