Alphense Feestwinkel
Advertorial Overige

Alphense Feestwinkel zorgt voor een geslaagd examenfeest

Veel eindexamenleerlingen uit Alphen aan den Rijn horen deze week of ze geslaagd zijn. Ook al wordt er dit jaar geen centraal examen afgenomen, als je geslaagd bent moet je dit toch vieren! De Alphense Feestwinkel is er klaar voor om alle geslaagden in het zonnetje te zetten.

Geen weken studeren en voorlopig nog geen grote eindexamenfeestjes. Hoe maak je er dan wel een feestje van als je te horen hebt gekregen dat je geslaagd bent? Daar weet de Alphense Feestwinkel wel raad mee. Van ballonnen en versiering tot kleine cadeautjes, bij de Alphense Feestwinkel vind je het allemaal!

Een feestelijk moment

Bij de Alphense Feestwinkel kun je terecht voor versieringen en leuke cadeautjes om er een geslaagd feestje van te maken. Natascha, eigenaresse van de Alphense Feestwinkel: “Wij zijn gespecialiseerd in ballondecoratie en heliumballonnen. Een leuk cadeau is bijvoorbeeld een ballondecoratie die te vullen is met geld of andere cadeaus. Ook hebben we ballonnen met daarop de tekst ‘geslaagd’. Zo maak je er in deze tijd toch nog een feestelijk moment van!”

Openingstijden

Door de coronacrisis hanteerde de Alphense Feestwinkel enige tijd aangepaste openingstijden. Maar nu we langzaam richting het ‘nieuwe normaal’ gaan, is de Alphense Feestwinkel weer op de reguliere tijden geopend. Dit betekent dat je van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur terecht kan en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Speciaal voor de geslaagden die vandaag te horen krijgen of ze geslaagd zijn, is de Alphense Feestwinkel ook op maandag 18 mei geopend!

De Alphense Feestwinkel is gevestigd aan de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn. Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0172 422653.


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 18:30

Opening terras in de speeltuin van Avifauna

Vandaag heeft Van der Valk Avifauna positief bericht gekregen van de gemeente. Het terras in de speeltuin van Avifauna mag geopend worden!

Winkels vandaag 16:29

Albert Heijn in De Aarhof wordt door verbouwing 200m2 groter

De Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof gaat verbouwen. De supermarkt krijgt er zo’n 200m2 aan winkeloppervlak bij. De plek waar voorheen de oude hellingbaan stond die naar het parkeerdek leidde, wordt namelijk bij de winkel getrokken.

Politie vandaag 15:40

Drugsvangst in Alphen door een agent in burger

Op vrijdagavond 7 mei is een agent in burger tijdens een controle in Alphen een mooie vangst op het spoor gekomen. Er werden diverse kleine hoeveelheden drugs en contant geld aangetroffen in een auto.