Alphense Feestwinkel
Advertorial Overige

Alphense Feestwinkel zorgt voor een geslaagd examenfeest

Veel eindexamenleerlingen uit Alphen aan den Rijn horen deze week of ze geslaagd zijn. Ook al wordt er dit jaar geen centraal examen afgenomen, als je geslaagd bent moet je dit toch vieren! De Alphense Feestwinkel is er klaar voor om alle geslaagden in het zonnetje te zetten.

Geen weken studeren en voorlopig nog geen grote eindexamenfeestjes. Hoe maak je er dan wel een feestje van als je te horen hebt gekregen dat je geslaagd bent? Daar weet de Alphense Feestwinkel wel raad mee. Van ballonnen en versiering tot kleine cadeautjes, bij de Alphense Feestwinkel vind je het allemaal!

Een feestelijk moment

Bij de Alphense Feestwinkel kun je terecht voor versieringen en leuke cadeautjes om er een geslaagd feestje van te maken. Natascha, eigenaresse van de Alphense Feestwinkel: “Wij zijn gespecialiseerd in ballondecoratie en heliumballonnen. Een leuk cadeau is bijvoorbeeld een ballondecoratie die te vullen is met geld of andere cadeaus. Ook hebben we ballonnen met daarop de tekst ‘geslaagd’. Zo maak je er in deze tijd toch nog een feestelijk moment van!”

Openingstijden

Door de coronacrisis hanteerde de Alphense Feestwinkel enige tijd aangepaste openingstijden. Maar nu we langzaam richting het ‘nieuwe normaal’ gaan, is de Alphense Feestwinkel weer op de reguliere tijden geopend. Dit betekent dat je van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur terecht kan en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Speciaal voor de geslaagden die vandaag te horen krijgen of ze geslaagd zijn, is de Alphense Feestwinkel ook op maandag 18 mei geopend!

De Alphense Feestwinkel is gevestigd aan de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn. Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0172 422653.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:15

Nieuw bestuur voor Stichting EDBA

Eind vorig jaar heeft de gemeenteraad besloten om EDBA en Alphen Marketing niet langer onder één paraplu te laten functioneren. De nieuwe bestuursleden van EDBA zijn Frank Ponsioen (voorzitter), Wilbert Lek (penningmeester) en Maria Molenaar (secretaris).

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Omwalling en poort

Rond het Alphense castellum lag vanaf het prille begin een omwalling. Deze werd snel aangelegd, zodat de legionairs binnen de muren aan de gebouwen in het fort konden werken. De omwalling bestond uit een houten bekisting gevuld met aarde en hierop een loopgang.

Advertorial Cultuur gisteren 10:12

ErfGoed van jou, ErfGoed voor jou

Kom geschiedenis ontdekken bij het Erfgoedcentrum Rijn en Venen. Erfgoedcentrum Rijn en Venen is een uniek samenwerkingsverband tussen het Gemeentearchief Alphen aan den Rijn en Bibliotheek Rijn en Venen.

Beleef Alphen 19 sep. 2020 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen 19 sep. 2020 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld.