Poppodium MAX

Alphense groepen 8 sluiten jaar af bij Poppodium MAX

Nu alle achtstegroepers in Alphen aan den Rijn en omstreken hun CITO toets hebben gehad en zich klaarmaken voor de eindmusical, is het natuurlijk ook weer tijd voor het jaarlijkse Groep 8 Eindfeest bij Poppodium MAX.

Ook dit jaar is er weer een editie van het traditionele Groep 8 Eindfeest bij MAX. Op dit feest kunnen de achtstegroepers feestelijk met elkaar hun basisschooltijd afsluiten én misschien al een beetje kennis maken met hun toekomstige klasgenoten. “Het is heel tof om te zien hoe al die groep 8 door elkaar mixen en er één groot feest van maken”, laat Jeroen van Poppodium MAX weten.

De eerste editie van het Groep 8 Eindfeest was in 2012, dit was een enorm, maar onverwachts succes. “De rij stond toen tot op de parkeerplaats tegenover het pand”, aldus Jeroen. “We hadden toen nooit verwacht dat er zó veel achtstegroepers zouden komen. Wat we wel wisten, is dat dit feest zeker een vaste toevoeging aan de agenda zou worden.” In de jaren erna zijn er verschillende thema’s aan het feest gekoppeld, zoals Black&White, Glow in the Dark en Glitter&Glamour met een echte limousine ophaalservice erbij.

Tickets voor het Groep 8 Eindfeest zijn te krijgen via de website van Poppodium MAX.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.