Poppodium MAX

Alphense groepen 8 sluiten jaar af bij Poppodium MAX

Nu alle achtstegroepers in Alphen aan den Rijn en omstreken hun CITO toets hebben gehad en zich klaarmaken voor de eindmusical, is het natuurlijk ook weer tijd voor het jaarlijkse Groep 8 Eindfeest bij Poppodium MAX.

Ook dit jaar is er weer een editie van het traditionele Groep 8 Eindfeest bij MAX. Op dit feest kunnen de achtstegroepers feestelijk met elkaar hun basisschooltijd afsluiten én misschien al een beetje kennis maken met hun toekomstige klasgenoten. “Het is heel tof om te zien hoe al die groep 8 door elkaar mixen en er één groot feest van maken”, laat Jeroen van Poppodium MAX weten.

De eerste editie van het Groep 8 Eindfeest was in 2012, dit was een enorm, maar onverwachts succes. “De rij stond toen tot op de parkeerplaats tegenover het pand”, aldus Jeroen. “We hadden toen nooit verwacht dat er zó veel achtstegroepers zouden komen. Wat we wel wisten, is dat dit feest zeker een vaste toevoeging aan de agenda zou worden.” In de jaren erna zijn er verschillende thema’s aan het feest gekoppeld, zoals Black&White, Glow in the Dark en Glitter&Glamour met een echte limousine ophaalservice erbij.

Tickets voor het Groep 8 Eindfeest zijn te krijgen via de website van Poppodium MAX.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.