Handhaving Alphen aan den Rijn

Alphense handhaving ontvangt belangrijk bezoek

Afgelopen zondag vond de 20 van Alphen plaats in Alphen aan den Rijn. De handhaving was daar ook actief. Tijdens hun inzet ontvingen zij bezoek uit Den Haag.

De 20 van Alphen is één van de grootste evenementen van de gemeente. Er wordt dus altijd veel aandacht besteed aan het waarborgen van de veiligheid van mensen. Daarom bracht Minister van Justitie en Veiligheid, Dilan Yeşilgöz-Zegerius, een bezoek aan de gemeente. “De 20 van Alphen! Dé openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen, heb ik als niet- hardloper geleerd vandaag”, lacht de minister op Instagram.

“De minister kwam aan bij het gemeentehuis en maakte een wandeling samen met de politie en BOA’s. Bij de eindbestemming maakte we tijd voor een fotomoment en hebben we nog uitgebreid met elkaar kunnen praten”, zo vertelt de handhaving van Alphen aan den Rijn. De minister bedankte de handhavers voor hun dagelijkse inzet voor de veiligheid van mensen en de openbare orde. “Zoveel leuke en inspirerende mensen ontmoet! Ondernemers, leraren, agenten en handhavers. Mijn dag kan niet meer stuk”, aldus Dilan Yeşilgöz-Zegerius.

De handhaving van Alphen laat weten dat ook zij een waardevolle dag hebben gehad. “Wij zijn dankbaar voor haar bezoek en de gesprekken die we hebben gehad!”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Toezicht & Handhaving (@handhavingalphenaandenrijn)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.