Handhaving Alphen aan den Rijn

Alphense handhaving ontvangt belangrijk bezoek

Afgelopen zondag vond de 20 van Alphen plaats in Alphen aan den Rijn. De handhaving was daar ook actief. Tijdens hun inzet ontvingen zij bezoek uit Den Haag.

De 20 van Alphen is één van de grootste evenementen van de gemeente. Er wordt dus altijd veel aandacht besteed aan het waarborgen van de veiligheid van mensen. Daarom bracht Minister van Justitie en Veiligheid, Dilan Yeşilgöz-Zegerius, een bezoek aan de gemeente. “De 20 van Alphen! Dé openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen, heb ik als niet- hardloper geleerd vandaag”, lacht de minister op Instagram.

“De minister kwam aan bij het gemeentehuis en maakte een wandeling samen met de politie en BOA’s. Bij de eindbestemming maakte we tijd voor een fotomoment en hebben we nog uitgebreid met elkaar kunnen praten”, zo vertelt de handhaving van Alphen aan den Rijn. De minister bedankte de handhavers voor hun dagelijkse inzet voor de veiligheid van mensen en de openbare orde. “Zoveel leuke en inspirerende mensen ontmoet! Ondernemers, leraren, agenten en handhavers. Mijn dag kan niet meer stuk”, aldus Dilan Yeşilgöz-Zegerius.

De handhaving van Alphen laat weten dat ook zij een waardevolle dag hebben gehad. “Wij zijn dankbaar voor haar bezoek en de gesprekken die we hebben gehad!”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Toezicht & Handhaving (@handhavingalphenaandenrijn)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen.