Uit Archief 2019 - Josh Walet

Alphense Jaarmarkt gaat ook dit jaar definitief niet door

Als gevolg van de persconferentie van afgelopen vrijdag is het dit jaar niet mogelijk om de Alphense Jaarmarkt door te laten gaan. De grootste jaarmarkt van Nederland zou op woensdag 15 september plaatsvinden. Maar ook dit jaar loopt het allemaal anders vanwege de coronacrisis.

Eerder kondigde de organisatie nog aan dat de Jaarmarkt zijn doorgang zou vinden, maar opnieuw gooide het coronavirus roet in het eten. En dit tot teleurstelling bij velen. De organisatie laat op Facebook weten dat zij hoop hebben dat de Jaarmarkt volgend jaar weer plaats kan vinden.

Duizenden mensen lopen normaal gesproken traditiegetrouw op de derde woensdag van september door Alphen voor de Alphense Jaarmarkt. Langs de Oude Rijn, de pittoreske geveltjes in de winkelstraten en de vele terrassen staan honderden kramen opgesteld.

Met een diversiteit van vele soorten en maten kramen, standwerkers, foodtrucks en activiteiten is het één van de feestelijkste dagen van het jaar in Alphen. En het is niet alleen een geliefd evenement bij Alphenaren; mensen vanuit het hele land weten hun weg naar het Alphense centrum te vinden voor de grootste Jaarmarkt van Nederland.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.