Uit Archief 2019 - Josh Walet

Alphense Jaarmarkt gaat ook dit jaar definitief niet door

Als gevolg van de persconferentie van afgelopen vrijdag is het dit jaar niet mogelijk om de Alphense Jaarmarkt door te laten gaan. De grootste jaarmarkt van Nederland zou op woensdag 15 september plaatsvinden. Maar ook dit jaar loopt het allemaal anders vanwege de coronacrisis.

Eerder kondigde de organisatie nog aan dat de Jaarmarkt zijn doorgang zou vinden, maar opnieuw gooide het coronavirus roet in het eten. En dit tot teleurstelling bij velen. De organisatie laat op Facebook weten dat zij hoop hebben dat de Jaarmarkt volgend jaar weer plaats kan vinden.

Duizenden mensen lopen normaal gesproken traditiegetrouw op de derde woensdag van september door Alphen voor de Alphense Jaarmarkt. Langs de Oude Rijn, de pittoreske geveltjes in de winkelstraten en de vele terrassen staan honderden kramen opgesteld.

Met een diversiteit van vele soorten en maten kramen, standwerkers, foodtrucks en activiteiten is het één van de feestelijkste dagen van het jaar in Alphen. En het is niet alleen een geliefd evenement bij Alphenaren; mensen vanuit het hele land weten hun weg naar het Alphense centrum te vinden voor de grootste Jaarmarkt van Nederland.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Muziek vandaag 09:13

Harmonie Arti brengt weer muzikale kerstgroeten

Een hartverwarmende kerstgroet aan de deur van een dierbare, buur of verre vriend. Harmonie Arti Alphen staat weer klaar om muzikale kerstgroeten op bestelling te brengen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Tegen een vrijwillige bijdrage brengt een ensemble in stijl vrolijke kerstliedjes en een kaartje voor diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken of die alles al heeft behalve een kerstserenade. 

Jeugd en familie gisteren 18:07

Pakjesavond staat voor de deur!

Vorige weken zijn er al heel wat schoenen gevuld met cadeautjes en lekkernijen. Vanavond is het weer zover, pakjesavond staat voor de deur! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Advertorial Werken gisteren 16:24

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Maatschappelijk gisteren 14:38

Lionsclubs Alphen weer op jacht naar koffiepunten en vreemd geld

Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart reiken rond de feestdagen de Voedselbank in Alphen aan den Rijn de helpende hand toe. Ook dit jaar sluiten ze weer aan bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. Deze punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.