MBO Rijnland

Alphense Kjeld vertegenwoordigt mboRijnland in de finale van Skills Heroes

Op 31 maart en 1 april vertegenwoordigen acht mbo-studenten mboRijnland in de finales van Skills Heroes, de landelijke vakwedstrijden voor het mbo. Studenten, waaronder de Alphense Kjeld van Veen, strijden ieder in hun eigen vakgebied met mbo-studenten uit het hele land om de titel ‘beste vakman/vakvrouw van Nederland’. De finales vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kjeld van Veen (op de foto de vierde van links) vertegenwoordigt mboRijnland in zijn vakgebied 'Evenementenorganisatie/M&C'. De Alphenaar heeft de afgelopen maanden in voorrondes en kwalificatiewedstrijden laten zien dat hij in zijn vakgebied tot de beste studenten van Nederland behoort. Na een geslaagde teambuildingsdag, waar de finalisten onder andere leerden hoe ze stress kunnen omzetten naar iets positiefs en een heerlijk ‘uitzwaaidiner’ bij Schoolrestaurant Meesters in Gouda, zijn de studenten er helemaal klaar voor.

Finalisten

Naast Kjeld zijn er nog zeven andere finalisten: Lindsey Egberts (Beveiliger), Sandjana Jitan (Facilitair Dienstverlener), Jamie Glasbergen (Schoonheidsspecialist), Michelle Frantzen (Patissier), Vreni Teeuw (Verzorgende), Demian van Vugt (ICT Beheerder) en Gideon Voorwinden (Boulanger). Voor Gideon begon Skills The Finals al een week eerder. Hij liet de jury en zijn zeven andere mede-finalisten afgelopen donderdag en vrijdag al zien wat hij kan. De top 3 beste bakkers zijn door en horen vrijdag 1 april tijdens de prijsuitreiking wie de winnaar is geworden. Helaas is Gideon niet bij de top 3 geëindigd.

Kijken, aanmoedigen en meebeleven

Iedereen is welkom om Skills The Finals mee te beleven op 31 maart en 1 april. Het evenement is gratis te bezoeken. Meld je hier aan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.