MBO Rijnland

Alphense Kjeld vertegenwoordigt mboRijnland in de finale van Skills Heroes

Op 31 maart en 1 april vertegenwoordigen acht mbo-studenten mboRijnland in de finales van Skills Heroes, de landelijke vakwedstrijden voor het mbo. Studenten, waaronder de Alphense Kjeld van Veen, strijden ieder in hun eigen vakgebied met mbo-studenten uit het hele land om de titel ‘beste vakman/vakvrouw van Nederland’. De finales vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kjeld van Veen (op de foto de vierde van links) vertegenwoordigt mboRijnland in zijn vakgebied 'Evenementenorganisatie/M&C'. De Alphenaar heeft de afgelopen maanden in voorrondes en kwalificatiewedstrijden laten zien dat hij in zijn vakgebied tot de beste studenten van Nederland behoort. Na een geslaagde teambuildingsdag, waar de finalisten onder andere leerden hoe ze stress kunnen omzetten naar iets positiefs en een heerlijk ‘uitzwaaidiner’ bij Schoolrestaurant Meesters in Gouda, zijn de studenten er helemaal klaar voor.

Finalisten

Naast Kjeld zijn er nog zeven andere finalisten: Lindsey Egberts (Beveiliger), Sandjana Jitan (Facilitair Dienstverlener), Jamie Glasbergen (Schoonheidsspecialist), Michelle Frantzen (Patissier), Vreni Teeuw (Verzorgende), Demian van Vugt (ICT Beheerder) en Gideon Voorwinden (Boulanger). Voor Gideon begon Skills The Finals al een week eerder. Hij liet de jury en zijn zeven andere mede-finalisten afgelopen donderdag en vrijdag al zien wat hij kan. De top 3 beste bakkers zijn door en horen vrijdag 1 april tijdens de prijsuitreiking wie de winnaar is geworden. Helaas is Gideon niet bij de top 3 geëindigd.

Kijken, aanmoedigen en meebeleven

Iedereen is welkom om Skills The Finals mee te beleven op 31 maart en 1 april. Het evenement is gratis te bezoeken. Meld je hier aan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.