Evenementen

Alphense Kroegentocht in het centrum op 18 april

Op donderdag 18 april wordt de jaarlijkse kroegentocht weer georganiseerd in Alphen aan den Rijn. Dit jaar doen zestien horecagelegenheden mee aan het evenement, dat traditiegetrouw op Witte Donderdag wordt georganiseerd.

De zestien kroegen die dit jaar deelnemen zijn Alle Hens, BAR32, Wijnbar&Zo, Bar Amsterdam, Fijn, Café De Heul, De Tapperij, Schatjes, Esports Game Arena, Under the Bridge, FIJN, De Natte, Ciao, Hendrick's Pub, Bar Biefstro DAAN, Maggie Blue en Bobs Tex Mex. De kroegen zijn verspreid over de Julianastraat, Raadhuisstraat, Hooftstraat, Thorbeckeplein en de Prins Hendrikstraat. Met de gratis BOB-bus kunnen bezoekers zich van kroeg naar kroeg in en om het Alphense centrum laten rijden. 

In alle deelnemende kroegen wordt gezorgd voor live optredens van diverse artiesten. Dit jaar treden onder andere Menno Aben, Girls Mafia en Frozen five. 

De Alphense Kroegentocht gaat officieel om 19.00 uur van start bij Hendricks Pub en duurt tot in de late uurtjes. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.