Advertorial Cultuur

Alphense kunstenares exposeert in The Art Shop

De Alphense kunstenares Femke Kock exposeert in september in The Art Shop Alphen in woonboulevard DaVinci. Het is de eerste solo-expositie van Kock, getiteld 'Never Grow Up'.

'Mixed media-streetart' omschrijft het werk van Kock het beste kunst. Surrealistische portretten van vrouwen in felle kleuren, een combinatie van schilderkunst, sjabloonwerk en spuitbus. 'Never Grow Up' is de titel van een van haar schilderijen, maar treffend voor haar stijl van werken en leven.

Femke is opkomend kunstenaar, al bekend in Alphen en met de ambitie om door te breken met haar kunst. Onlangs bracht ze nog enkele metershoge muurschilderingen aan in de nieuwe horecagelegenheid Maggie Blue in het oude Nutsgebouw.

Vrijdag 8 september (17.00 - 20.00 uur) is de opening van de expostie in The Art Shop Alphen.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 18:10

Meer dan vijftig groepslessen per week bij Bezemer Fitness

De sportscholen zijn eindelijk na maanden weer open! Ondanks dat Bezemer Fitness tijdens de lockdown doorging met buiten trainen onder de tent, is eigenaar Thijs Bezemer blij dat hij zijn leden weer binnen mag ontvangen. “We hebben niet stilgezeten tijdens de lockdown, we hebben juist alleen maar nieuwe dingen bedacht om onze leden nog meer te kunnen bieden”, aldus Thijs.

Maatschappelijk vandaag 16:44

Waarschuwing: let goed op je huisdier met dit warme weer

Het is warm deze dagen! Niet alleen wij moeten deze hitte doorstaan. Ook onze trouwe viervoeters en andere huisdieren moeten we niet vergeten. Dierenambulance Alphen en politiehond Bumper vertellen je hoe je goed moet zorgen voor je hond.