Marc Kniphorst

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Alphens.nl sprak Kylian de Pagter vorig jaar al over zijn passie voor acteren. “Eigenlijk heb ik altijd al van acteren gehouden”, vertelde Kylian toen. “Op jonge leeftijd was ik al bezig met voorstellingen geven en ben ik al snel naar een jeugdtheaterschool gegaan. Daarna ben ik naar Productiehuis Alphen gegaan, waar ik vier jaar lang kerstvoorstellingen heb gespeeld. Dit vond ik zo leuk dat ik toen ook auditie heb gedaan voor een professionele voorstelling.” 

Nadat hij zich inschreef bij castingbureaus ging het balletje snel rollen. Hij kreeg een bijrol in een film en heeft de hoofdrol gespeeld in De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is Kylian ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren. Deze film draait in 37 verschillende bioscopen door heel Nederland en gaat over twee vrienden die in de vakantie een band opbouwen na de vermissing van een klasgenoot. Het verhaal speelt zich af net na de WK-finale tussen Nederland en Duitsland in 1974.

Ben je benieuwd naar de film? In oktober zal deze film vertoond worden in het Alphense theater Parkvilla.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.