William Rutten

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Frozen gaat op 31 mei in première in het AFAS Circustheater. Het publiek zal worden meegenomen op een onvergetelijke reis door het koninkrijk Arendelle, waarbij de krachten van vriendschap en liefde centraal staan.

Momenteel schittert Naidjim Severina nog op het toneel van het Circustheater in de rol van legerleider Radames in de musical AIDA. Zijn veelzijdigheid als acteur blijkt uit eerdere rollen, waaronder zijn vertolking van Simba in The Lion King en Fiyero in de Duitse productie van Wicked. In Frozen zal Naidjim de rol van Kristoff op zich nemen, een ijsverkoper die samen met zijn trouwe metgezel Sven de bergen van Noorwegen doorkruist op zoek naar avontuur en betekenis.

De cast van Frozen wordt verder versterkt door de talenten van Vajèn van den Bosch als Elsa, Nienke Latten als Anna, Tristan van der Lingen als Hans, Steven Roox als Olaf, Jorge Verkroost als Graaf van Wesselland, en Mathijs Pater en Nicholas Li als Sven.

Foto: Naidjim Severina (links vooraan) met de cast van Frozen


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!