Josh Walet
Advertorial Evenementen

Alphense Oktoberfeesten komen eraan: laatste kaarten in de verkoop

Nog zes dagen en dan zal het dagcampingterrein weer worden omgedoopt tot Oktoberfestplatz. Gehuld in dirndl of lederhosen zijn de Alphense Oktoberfeesten voor vele Alphenaren hét uitje van het jaar.

Zaterdag 8 oktober keert het leukst een gekste feest van het jaar terug in Alphen aan den Rijn. Een avondje bij de Alphense Oktoberfeesten staat garant voor plezier, gekkigheid en natuurlijk voor volle bak meezingen. Alle artiesten spelen hun bekende nummers en maken er stuk voor stuk een feestje van. Met bijna 2.000 feestgangers en een geweldige line-up is dit een feest dat je niet wil missen!

Feestlijke line-up

Om te beginnen staat Pater Moeskroen op het podium, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Hetzelfde geldt voor Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam staat na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draait als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met onze gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen.

De organisatie kan niet wachten tot 8 oktober. “Alle energie van twee jaar corona hebben we erin gestopt”, zeggen organisatoren Sander Willemstein en Shimano Overvliet. “We zijn blij dat het weer kan, dus we gaan er een spetterende editie van maken!”

Nog tickets kopen? Wees er dan snel bij! De tafels zijn inmiddels uitverkocht. De laatste reguliere tickets gaan nu in de verkoop. Bestel dus snel nog je tickets via Alphens.nl!


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.