Josh Walet
Advertorial Evenementen

Alphense Oktoberfeesten komen eraan: laatste kaarten in de verkoop

Nog zes dagen en dan zal het dagcampingterrein weer worden omgedoopt tot Oktoberfestplatz. Gehuld in dirndl of lederhosen zijn de Alphense Oktoberfeesten voor vele Alphenaren hét uitje van het jaar.

Zaterdag 8 oktober keert het leukst een gekste feest van het jaar terug in Alphen aan den Rijn. Een avondje bij de Alphense Oktoberfeesten staat garant voor plezier, gekkigheid en natuurlijk voor volle bak meezingen. Alle artiesten spelen hun bekende nummers en maken er stuk voor stuk een feestje van. Met bijna 2.000 feestgangers en een geweldige line-up is dit een feest dat je niet wil missen!

Feestlijke line-up

Om te beginnen staat Pater Moeskroen op het podium, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Hetzelfde geldt voor Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam staat na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draait als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met onze gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen.

De organisatie kan niet wachten tot 8 oktober. “Alle energie van twee jaar corona hebben we erin gestopt”, zeggen organisatoren Sander Willemstein en Shimano Overvliet. “We zijn blij dat het weer kan, dus we gaan er een spetterende editie van maken!”

Nog tickets kopen? Wees er dan snel bij! De tafels zijn inmiddels uitverkocht. De laatste reguliere tickets gaan nu in de verkoop. Bestel dus snel nog je tickets via Alphens.nl!


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.