Josh Walet
Advertorial Evenementen

Alphense Oktoberfeesten komen eraan: laatste kaarten in de verkoop

Nog zes dagen en dan zal het dagcampingterrein weer worden omgedoopt tot Oktoberfestplatz. Gehuld in dirndl of lederhosen zijn de Alphense Oktoberfeesten voor vele Alphenaren hét uitje van het jaar.

Zaterdag 8 oktober keert het leukst een gekste feest van het jaar terug in Alphen aan den Rijn. Een avondje bij de Alphense Oktoberfeesten staat garant voor plezier, gekkigheid en natuurlijk voor volle bak meezingen. Alle artiesten spelen hun bekende nummers en maken er stuk voor stuk een feestje van. Met bijna 2.000 feestgangers en een geweldige line-up is dit een feest dat je niet wil missen!

Feestlijke line-up

Om te beginnen staat Pater Moeskroen op het podium, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Hetzelfde geldt voor Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam staat na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draait als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met onze gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen.

De organisatie kan niet wachten tot 8 oktober. “Alle energie van twee jaar corona hebben we erin gestopt”, zeggen organisatoren Sander Willemstein en Shimano Overvliet. “We zijn blij dat het weer kan, dus we gaan er een spetterende editie van maken!”

Nog tickets kopen? Wees er dan snel bij! De tafels zijn inmiddels uitverkocht. De laatste reguliere tickets gaan nu in de verkoop. Bestel dus snel nog je tickets via Alphens.nl!


Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.