Senzaa
Advertorial Horeca

Alphense ondernemers Danny en André slaan de handen ineen

In deze bijzondere tijden sta je samen sterker, zo moeten Danny Arts van Senzaa en André Linting van de Oesterkrakers gedacht hebben. Zij slaan de handen ineen en zullen gezamenlijk een kerst drive thru organiseren!

Bij Senzaa kan je dus niet alleen je bestelling voor de kerstbrunch, high tea, borrel of dinerbox ophalen, maar nu ook jouw bestelling voor heerlijke oesters.

Dinsdag is de laatste dag dat er nog besteld kan worden bij de Oesterkrakers en tot woensdag kan er nog besteld worden bij Senzaa. Wacht dus niet langer en maak er toch een feestje van deze kerst!

Wil jij in de kerststemming komen, dan ben je op de Cornelis Geellaan aan het goede adres.


Meer nieuws

Advertorial Alphense Fijnproevers vandaag 17:29

Een tafel vol variatie met het shared dining menu van De Beren

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant De Beren gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Evenementen vandaag 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige vandaag 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.