Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Alphense open Dans- en Theaterdagen gaan bijna van start

Twijfel je of je een dansles of een theaterles wil volgen? Ook benieuwd welke les(sen) bij jou passen? Kom dan van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 januari naar de gratis Open Dans- en Theaterdagen bij Cools Dance & Events.

In deze week kun je heel veel danslessen en theaterlessen gratis volgen. Je kunt je voor zoveel lessen opgeven als je wilt. Alleen, maar ook samen met vrienden of vriendinnen familie of kennissen. Lessen zijn er voor peuters, kinderen, tieners, studenten, en volwassenen. Van stijldansen en salsa naar klassiek ballet, moderne dans, breakdance, hiphop, line dancing, AfroDance, DanceHall en DivaDance. Of kies voor de theatertak, met keuze uit musicalles of zangles. Maak kennis met de docenten en de lessen. Op die manier ontdek je welke les het beste bij je past en kun je al je vragen stellen aan de docenten. Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via de site alphendanst.nl.

 

Ben je nieuwsgierig naar één of meerdere lessen? Kom dan gerust kijken en/of meedoen! Meer weten? Bel dan naar (0172) 474741.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.