Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Alphense open Dans- en Theaterdagen gaan bijna van start

Twijfel je of je een dansles of een theaterles wil volgen? Ook benieuwd welke les(sen) bij jou passen? Kom dan van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 januari naar de gratis Open Dans- en Theaterdagen bij Cools Dance & Events.

In deze week kun je heel veel danslessen en theaterlessen gratis volgen. Je kunt je voor zoveel lessen opgeven als je wilt. Alleen, maar ook samen met vrienden of vriendinnen familie of kennissen. Lessen zijn er voor peuters, kinderen, tieners, studenten, en volwassenen. Van stijldansen en salsa naar klassiek ballet, moderne dans, breakdance, hiphop, line dancing, AfroDance, DanceHall en DivaDance. Of kies voor de theatertak, met keuze uit musicalles of zangles. Maak kennis met de docenten en de lessen. Op die manier ontdek je welke les het beste bij je past en kun je al je vragen stellen aan de docenten. Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via de site alphendanst.nl.

 

Ben je nieuwsgierig naar één of meerdere lessen? Kom dan gerust kijken en/of meedoen! Meer weten? Bel dan naar (0172) 474741.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:02

ROMEINEN Textiel

Onder een bepantsering draagt elke soldaat een tunica. Oneerbiedig gezegd: een ruimvallende jurk die boven de knie eindigt. Elke burger en elke slaaf draagt ook een tunica. Net als alle vrouwen. De kleurrijke Romeinse tunica’s worden meestal gemaakt van wol en ook wel van linnen.

Politiek vandaag 10:15

Gemeenteraad wil buurtbus in hele gemeente

Vooral de dorpen hebben geen of slecht openbaar vervoer. De reguliere buslijnen van Arriva rijden in de gemeente Alphen aan den Rijn niet overal. Daarom heeft de raad een initiatiefvoorstel voor het instellen van een buurtbus gemaakt.

Politiek gisteren 18:49

Parkeerbeleid voor hele gemeente is vastgesteld

Het beleid rond het parkeren in de hele gemeente Alphen aan den Rijn is donderdag 24 september door de gemeenteraad gewijzigd. Daarmee is het beleid gemoderniseerd. Een belangrijke wijziging is de norm die wijzigt van prijsklasse naar oppervlakte.

Cultuur gisteren 16:35

Het moment is daar: de ‘huiskamer van de stad’ is officieel geopend

Genodigden kwamen op zaterdagochtend bijeen voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek. Met een tot in de puntjes geregisseerde performance en speeches van directeur Hester van Beek en wethouder Kees van Velzen, was het moment vandaag eindelijk daar: de opening van de ‘huiskamer van de stad’.