Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Alphense open Dans- en TheaterDagen gaan van start

Twijfel je of je een dansles of een theaterles wil volgen? Ben je benieuwd welke les(sen) bij jou passen? Kom dan van 8 tot en met 15 september naar de gratis open dans- en theaterdagen bij Cools Dance&Events.  

In de week van 8 tot en met 15 september kun je heel veel danslessen en theaterlessen gratis volgen bij Cools Dance & Events. Je kunt je voor zoveel lessen opgeven als je wilt. Dit kan alleen, maar ook samen met vrienden, vriendinnen, familie of kennissen. Lessen zijn er voor peuters, kinderen, tieners en volwassenen. Van stijldansen en salsa naar klassiek ballet, moderne dans, breakdance, hiphop, AfroDance, DanceHall en Diva Dance. Ben je meer geïnteresseerd in theater? Dan zijn er ook musicallessen, zanglessen of Sing & Dance lessen.

Tijdens de open dagen kun je kennis maken met de docenten en vele lessen. Op die manier ontdek je welke les het beste bij je past en kun je al je vragen stellen aan de dansdocenten. Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via deze website: www.alphendanst.nl. Ben je nieuwsgierig naar één of meerdere lessen? Kom dan gerust kijken en/of meedoen!

Wil je meer weten? Bel dan naar 0172 474741


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.