Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Alphense open Dans- en TheaterDagen gaan van start

Twijfel je of je een dansles of een theaterles wil volgen? Ben je benieuwd welke les(sen) bij jou passen? Kom dan van 8 tot en met 15 september naar de gratis open dans- en theaterdagen bij Cools Dance&Events.  

In de week van 8 tot en met 15 september kun je heel veel danslessen en theaterlessen gratis volgen bij Cools Dance & Events. Je kunt je voor zoveel lessen opgeven als je wilt. Dit kan alleen, maar ook samen met vrienden, vriendinnen, familie of kennissen. Lessen zijn er voor peuters, kinderen, tieners en volwassenen. Van stijldansen en salsa naar klassiek ballet, moderne dans, breakdance, hiphop, AfroDance, DanceHall en Diva Dance. Ben je meer geïnteresseerd in theater? Dan zijn er ook musicallessen, zanglessen of Sing & Dance lessen.

Tijdens de open dagen kun je kennis maken met de docenten en vele lessen. Op die manier ontdek je welke les het beste bij je past en kun je al je vragen stellen aan de dansdocenten. Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via deze website: www.alphendanst.nl. Ben je nieuwsgierig naar één of meerdere lessen? Kom dan gerust kijken en/of meedoen!

Wil je meer weten? Bel dan naar 0172 474741


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.