Mate & Date
Advertorial Overige

Alphense personal matchmakers organiseren geslaagd singlesevenement ‘tegen woningnood’

Onlangs organiseerde woningcorporatie Staedion in samenwerking met Mate & Date een singlesevenement. Tijdens deze avond ontmoetten ruim zestig singles elkaar op het Staedion hoofdkantoor in Den Haag. Staedion werkte samen met de Alphense personal matchmakers Corrien Gordijn en Linda Zevenhoven van Mate & Date; het relatiebemiddelingsbureau gericht op persoonlijk contact.

Linda: “Een kleine twee maanden geleden plaatste Staedion een oproep waarbij zij hun single huurders opriepen zich aan te melden voor een dating evenement. Dit om aandacht te vragen voor de woningnood. Het bracht een hoop teweeg in de landelijke media en singles meldden zich massaal aan.”

Corrien: “Het was natuurlijk ontzettend leuk dat Staedion in Mate & Date direct de partij zag die hierbij goed zou kunnen helpen. Juist omdat wij wegblijven van de onlinedatingmarkt en we ons richten op persoonlijk contact! Wij hebben dus wel even een wijntje opengetrokken om te proosten ja toen we de opdracht kregen.”

Linda en Corrien: “Door intensief contact te houden met de singles die zich hadden aangemeld, hebben wij van tevoren tussen alle aanmeldingen potentiële matches gemaakt. In verschillende date vormen, inclusief een speeddate-ronde, leerden de singles elkaar kennen. Was de match wederzijds? Dan brengen wij de singles met elkaar in contact. Wij zagen dat er flink werd geflirt en er zijn een aantal matches ontstaan, zowel op liefdesvlak als in de vorm van nieuwe vriendschappen.”

Ook de bestuursvoorzitter van Staedion Gijsbert van Herk, spreekt van een ludieke actie: “Het evenement is een actie waarbij we relatiezoekenden niet alleen blij willen maken in de liefde, maar juist ook aandacht willen vragen voor de woningnood."

Van Herk begrijpt dat de singlesactie de woningnood niet oplost. “Maar het brengt wel de maatschappelijke discussie op gang. Het is namelijk een probleem van ons allemaal waar we samen met huurders, de gemeente en overheid iets aan moeten doen.” Staedion onderzoekt verschillende, creatieve oplossingen om het samenwonen makkelijker te maken.

Voor de dames van Mate & Date smaakt dit naar meer. Naast 1:1 matching gaan zij de mogelijkheden bekijken voor meer van dit soort evenementen. Heb je interesse in extra informatie? Neem dan contact op met de dames via 085-2101700 of via ontmoet@mateanddate.nl.


Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.