Alphense pianiste timmert hard aan de weg

Op zaterdag 12 oktober brengt de Alphense pianiste Josje Goudswaard haar nieuwe CD uit.  

Ongeveer 5 jaar geleden begon de Alphense pianiste Josje Goudswaard met het schrijven van pianomuziek voor haar leerlingen in de stijl van Satie, Einaudi, Tiersen en Debussy. Om een eerlijke mening te krijgen van haar publiek, bedacht ze het pseudoniem Donna Verdell. Haar eerste werken werden in september 2014 uitgegeven en zijn uitgebracht in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Engeland en Australië. Sindsdien timmert de Alphense pianiste hard aan de weg.

Om te vieren dat haar nieuwe CD uit is, zal de Alphense in de concertzaal van Emile van Leenen Piano’s en Vleugels aan de Lammermarkt in Leiden om 16:00 uur haar CD ‘Donna Verdell Collected Pianoworks 2014-2019’ presenteren in de vorm van een concert. Na afloop is er tijd voor een praatje en een drankje.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.