Alphense Rianne neemt mogelijk deel aan WK freerunnen

De 18-jarige freerunster Rianne Kompier uit Alphen aan de Rijn heeft afgelopen weken bewezen dat zij in de nationale top thuishoort. Rianne wist zich te kwalificeren voor het Nederlands team freerunnen bij de selectie dag in Den Haag.

Nu Rianne in het Nederlands team zit beginnen de voorbereiding voor de kwalificatie voor het WK freerunning en de World Cup. Mogelijk kan zij in april vertrekken naar Japan voor het WK. In de aanloop hiervoor moet zij op zoek naar sponsoren. "Het is heel gaaf dat ik mij kan kwalificeren voor het WK, maar omdat ik alles zelf moet bekostigen heb ik wel de hulp van sponsoren nodig", vertelt Rianne. Zij heeft bijvoorbeeld geld nodig voor bijvoorbeeld kleding, reiskosten, vliegtickets, een hotelkamer, wedstrijdgeld en kosten van trainingen. "Daarom zou ik graag in contact komen met mensen die mij kunnen steunen!"

Kun jij iets betekenen voor Rianne? Laat het ons weten!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!