Alphense Rianne neemt mogelijk deel aan WK freerunnen

De 18-jarige freerunster Rianne Kompier uit Alphen aan de Rijn heeft afgelopen weken bewezen dat zij in de nationale top thuishoort. Rianne wist zich te kwalificeren voor het Nederlands team freerunnen bij de selectie dag in Den Haag.

Nu Rianne in het Nederlands team zit beginnen de voorbereiding voor de kwalificatie voor het WK freerunning en de World Cup. Mogelijk kan zij in april vertrekken naar Japan voor het WK. In de aanloop hiervoor moet zij op zoek naar sponsoren. "Het is heel gaaf dat ik mij kan kwalificeren voor het WK, maar omdat ik alles zelf moet bekostigen heb ik wel de hulp van sponsoren nodig", vertelt Rianne. Zij heeft bijvoorbeeld geld nodig voor bijvoorbeeld kleding, reiskosten, vliegtickets, een hotelkamer, wedstrijdgeld en kosten van trainingen. "Daarom zou ik graag in contact komen met mensen die mij kunnen steunen!"

Kun jij iets betekenen voor Rianne? Laat het ons weten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.