Tennisvereniging Nieuwe Sloot

Alphense rolstoeltennisster Lizzy de Greef gehuldigd bij Nieuwe Sloot

Tennisvereniging Nieuwe Sloot heeft haar clublid Lizzy de Greef in de bloemen gezet omdat zij onlangs voor de tweede keer wereldkampioen bij de rolstoeljeugd is geworden. 

Wethouder Gert-Jan Schotanus van Sportzaken van de gemeente Alphen aan den Rijn en Willy Spanjer, voorzitter van de tennisvereniging, spraken de 17-jarige nummer 1 op de ITF wereldranglijst bij de junioren met veel trots en bewondering toe. Ook ArJan Wille van Alphen Vitaal en Shoshanna Vos van de Esther Vergeer Foundation kwamen de gelukwensen van hun organisaties overbrengen.

De rolstoeljeugd van de Alphense vereniging hingen bij Lizzy, hun inspirerende voorbeeld, aan de lippen toen zij vertelde hoe spannend het ITF Open in het Franse Tarbes was geweest. Ze mochten de grote beker allemaal even vasthouden.

Lizzy voorzitter Wethouder horiz.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 12:43

Wie is de mens achter Woondroom Alphen?

Een no-nonsense makelaar die weet wat hij doet en op de hoogte is van wat zich afspeelt op de Alphense huizenmarkt. Over wie hebben we het dan? Makelaar Gaby Paans van Woondroom Alphen. Maar wie is de mens achter de makelaar?

Sport vandaag 11:39

Alphense karter Levi Hendriks (10) voor het eerst kampioen

Afgelopen weekend heeft de 10-jarige karter Levi Hendriks uit Alphen aan den Rijn het seizoen succesvol afgesloten. Hij wist de titel in de Micromax-klasse van Kart4fun te pakken. De winst van deze race maakt hem kampioen.

Muziek vandaag 10:26

Kerstconcert Cantabile in de Adventskerk

Op 21 december, de kortste dag van het jaar, geeft het Alphense Kamerkoor haar jaarlijkse kerstconcert in de Adventskerk. Dit onder leiding van Simon Stelling.

Advertorial Feestdagen gisteren 17:22

Knallend het nieuwe jaar in met het vuurwerk van Melvin's Vuurwerkwinkel

De grootste (online) vuurwerkwinkel van Alphen aan den Rijn? Die vind je aan de J.A. Leeghwaterweg 1! Vanaf woensdag 7 december 12:00 uur is Melvin’s Vuurwerkwinkel geopend. En bestel je jouw vuurwerk tijdens de voorverkoop? Dan ontvang je € 20 aan gratis vuurwerk!

Politiek gisteren 16:47

Misdaad in Alphen aan den Rijn in 2022

Alphen aan den Rijn is de veiligste 100.000+ gemeente in Nederland. Burgemeester Liesbeth Spies is hier trots op. Het betekent namelijk dat de misdaadcijfers buitengewoon laag zijn. Hoe laag precies legt politiechef John Nieumeijer uit.