kevin.blom.official | Foto uit het archief: Kevin Blom te zien bij Europa League finale

Alphense scheidsrechter Kevin Blom actief op WK voor clubteams als VAR

De Alphense scheidsrechter Kevin Blom is volgende maand op het Wereld Kampioenschap voetbal voor clubteams in Qatar actief als videohulpscheidsrechter (VAR). Dit doet hij samen met Jochem Kamphuis. ‘’Bam, wat een fantastische uitnodiging’’, schrijft Blom op Instagram.

Blom en Kamphuis zijn niet de enige Nederlanders die voor het WK uit mogen komen. Danny Makkelie is aangesteld als scheidsrechter en ook de assistent-scheidsrechters Mario Diks en Hessel Steegstra staan op de gepubliceerde lijst van de FIFA. Het is nog niet bekend tijdens welk duel de Nederlanders zullen optreden.

Het WK voetbal voor clubteams begint op maandag 1 februari en wordt gespeeld tussen Al Duhail en Auckland City. De finale en de strijd om de derde plaats staan ​​op het programma voor donderdag 11 februari.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort. 

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Avondklok

Ach ja, die avondklok. Voor een heleboel mensen maakt dat helemaal niks uit. Die kwamen toch al niet buiten na 9 uur ’s avonds. Soms uit gewoonte en soms omdat er toch niets te beleven viel op straat en in de horeca.