Ingezonden

Alphense Serena (12) behaalt finale op het WK Muay Thai in Maleisië

De jonge Alphense stond vandaag in Maleisië in de halve finale van het WK Muay Thai. In de halve finale moest Serena het opnemen een deelneemster uit Iran.

De afgelopen twee weken was Serena al in Maleisië om zich voor te bereiden op deze wedstrijd. Volgens trainer Bjorn Hoogeveen van Allround Boxing was in die twee weken de spanning behoorlijk toegenomen. Maar ondanks dat heeft Serena in haar wedstrijd “het meisje eigenlijk overklast”, zij heeft alle rondes unaniem gewonnen.

Trainer Hoogeveen is ontzettend trots op Serena en heeft er alle vertrouwen in dat zij het zaterdag in de finale heel goed gaat doen. “Ik denk dat nou de zenuwen eraf zijn dat ze zaterdag alles laat zien dat ze heeft. Ze heeft er hard voor getraind en ze is er klaar voor.”

Zaterdag 20 augustus komt Serena uit in de onder de 42 kilo klasse voor meisjes. En staat ze in de finale tegenover een meisje uit Esland. “Ze is vastberaden om goud te winnen, ze gaat er gewoon voor, ze heeft er zin in”.

Scorebord


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.