Algemeen

Alphense Valerie doet mee aan All Together Now

De Alphense Valerie van Krimpen doet mee aan het RTL4 programma All Together Now. Valerie is alleenstaande moeder van twee dochters en hoopt de prijs van 10.000 euro binnen te slepen.

Bij het muzikale programma draait het niet alleen om de beste stem maar ook om het beste optreden. Anders dan bij andere talentenshows moet de deelnemer optreden voor 100 muziekprofessionals. Het doel is om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk van de 100 juryleden opstaan en uit volle borst meezingen. Hoe meer er opstaan en meezingen, hoe meer kans je maakt om te winnen. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering.

Ook in de jury zit een Alphenaar, Jasper Taconis. All Together Now is vrijdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.