Alphense Valerie doet mee aan All Together Now

De Alphense Valerie van Krimpen doet mee aan het RTL4 programma All Together Now. Valerie is alleenstaande moeder van twee dochters en hoopt de prijs van 10.000 euro binnen te slepen.

Bij het muzikale programma draait het niet alleen om de beste stem maar ook om het beste optreden. Anders dan bij andere talentenshows moet de deelnemer optreden voor 100 muziekprofessionals. Het doel is om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk van de 100 juryleden opstaan en uit volle borst meezingen. Hoe meer er opstaan en meezingen, hoe meer kans je maakt om te winnen. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering.

Ook in de jury zit een Alphenaar, Jasper Taconis. All Together Now is vrijdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca gisteren 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!  

Evenementen gisteren 10:16

Het is Oldtimerdag!

De Oldtimerdag is als vanouds op de zaterdag voor de Alphense jaarmarkt. Dit jaar is dat op zaterdag 14 september. Net als vorig jaar is de Hooftstraat het podium voor de traditionele Oldtimerdag.  

Politiek gisteren 08:37

Onorthodoxe oplossingen voor woningnood Alphen-Stad

Omdat Alphen-Stad voorlopig niet kan uitbreiden, is een lijst gemaakt met onorthodoxe mogelijkheden en locaties voor nieuwbouwlocaties. Naar verwachting kunnen daardoor ongeveer 900 woningen worden gebouwd, waarvan een deel tijdelijk is.

Blog Opinie 13 sep. 2019 20:23

MINERVA Vrouwennetwerk

Gisteren heb ik mijn lidmaatschap van het Vrouwen Netwerk Rijnstreek opgezegd. Na een goeie anderhalf jaar treuzelen, was het welletjes.