Josh Walet
Blog Sport

Alphense voetbalclubs moeten dit weekend weer aan de bak

De meest aantrekkelijke wedstrijd komend weekeinde is ongetwijfeld ARC – Sportclub Feyenoord.

De amateurtak van Feyenoord stelt tot nu toe met een negende plaats zwaar teleur. Uitwedstrijden tegen Capelle en Zwaluwen gingen verloren. ARC lijkt dus niet kansloos tegen de Rotterdammers. Het verschil tussen ARC, dat zesde staat, en SC Feyenoord, bedraagt twee punten. Bij verlies van ARC gaan de bezoekers er dus overheen.

Be Fair – Alphia is nu al een duel dat bepaalt wie vooralsnog bovenaan blijft meedraaien. Ze hebben allebei zes punten uit drie wedstrijden. Het zaterdagteam van Alphense Boys gaat op bezoek bij Woerden, dat enkele jaren geleden nog uitkwam tegen de zondagtak van de Boys. Woerden is met zeven uit drie nog ongeslagen. Dat kan bepaald niet van Alphense Boys worden gezegd. Er werd nog geen punt gehaald. Sterker nog, er werd zelfs nog niet gescoord. Dat wordt dus weer een zware dag voor het team van Ronald Martin. Bij nieuw verlies wordt het nu al nijpend, omdat na dit seizoen in de districten West 1 en West 2 vijfde klassen worden ingevoerd degraderen maar liefst vier clubs.

Ook met Alphen gaat het niet best. Zondag wordt een bezoek gebracht aan HWD, dat net als AVV Alphen slechts een punt op de teller heeft. Het doelsaldo van Alphen is 4-12 en dat van HWD 3-12. Mogelijkheden dus voor Rob de Lange en zijn mannen om een stapje vooruit te maken.

Op zaterdag zijn er nog twee leuke jeugdwedstrijden, te weten Alphense Boys JO18 - VVV (12:45 uur) en Alphense Boys JO15 - Feyenoord (10:45 uur).


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 20:01

MINERVA Gratis parkeren

Sinterklaas is vroeg dit jaar. De winkeliers in het Alphense stadshart krijgen een cadeautje: voortaan mogen bezoekers anderhalf uur gratis parkeren 'achter de slagbomen'. Het venijn zit in het woordje 'gratis'. Want, natuurlijk is het om de dooie dood niet gratis.

Verkeer en vervoer gisteren 17:24

Werkzaamheden aan het spoor in Alphen aan den Rijn in volle gang

Een lang weekend rijden er geen treinen van en naar Alphen aan den Rijn. Er worden namelijk werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. Dit om vanaf 13 december elk kwartier een trein te kunnen laten rijden tussen Alphen aan den Rijn en Utrecht Centraal.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 16:36

Smullen van een heerlijk viergangen diner bij Lekker eten en drinken

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Lekker eten en drinken leggen ze je in de watten met een viergangen diner.

Winactie Overige gisteren 15:57

Winnen: een volledig verzorgd avondje uit van Ladies Time-Out

Tijdens het volledig verzorgde avondje uit van Ladies Time-Out word je helemaal in de watten gelegd. Wij mogen een ticket weggeven! Wie van je vriendinnen, moeder, tante, buurvrouw of sterke powervrouw gun jij een heerlijk verzorgd avondje uit?

Advertorial Muziek gisteren 14:20

Zelfgeschreven popliedjes uitvoeren met een klassiek ensemble? Jazeker!

De Nieuwe Muziekschool Alphen heeft dit seizoen een bijzonder project: leerlingen van verschillende afdelingen van de NMSA schrijven een eigen liedje. Vervolgens wordt bij elk van deze liedjes een arrangement gemaakt met klassieke instrumenten, zoals viool, cello of harp.