Pixaby

Alphense voetballer Adekanye voor het eerst trefzeker voor ADO Den Haag

Bobby Adekanye maakte zaterdagavond zijn eerste doelpunt in dienst van de club uit de hofstad. De voormalig voetballer van VV Alphia zorgde er mede voor dat ADO een punt overhield aan het duel met PSV.

In zijn tweede wedstrijd voor de Hagenaren was Adekanye direct belangrijk. Na een gemiste penalty van de Eindhovenaren opende hij in de 27ste minuut de score namens de club uit Den Haag. De Alphenaar met Nigeriaanse roots bezorgde, mede door zijn goal, ADO Den Haag een punt in het 2-2 gelijkspel met PSV Eindhoven.

In totaal had de club uit de lichtstad maar liefst 35 schoten, tegenover vijf schoten van ADO Den Haag. Ondanks het vele aantal doelpogingen van PSV en twee goals van Malen was dit niet genoeg voor de winst. In de 93ste minuut was het Michiel Kramer die met een omhaal het net liet bollen. ‘’Een bonuspunt’’, aldus Kramer. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 16:11

Het nieuwe lesseizoen bij TEAN gaat van start

We gaan weer naar de lente en dat betekent lekker buiten sporten. Altijd al een keer tennis uit willen proberen? Voor de jeugd organiseert TEAN gratis inlooplessen!

Dronefotografie vandaag 14:55

Alphen vanuit de lucht: De Stadspoort vormt de entree naar het centrum

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer De Stadspoort, gelegen aan de rand van het Alphense stadshart.

Calamiteiten vandaag 12:34

Man vermist vanaf de Zaalbergstraat

Er is een Burgernet bericht verspreid in Alphen vanwege een vermissing. Het gaat om een blanke man die vermist is geraakt vanaf de Zaalbergstraat in Alphen. 

Wist je dat? vandaag 12:03

Crossen in Alphen? Dat mag nergens

Op diverse locaties in Alphen komt het regelmatig voor dat er gecrost wordt, bijvoorbeeld op de Maatschapslaan in Alphen West. Maar wist je dat crossen volgens de Algemene Plaatselijke Verordening in de hele gemeente verboden is?

Advertorial Eten en drinken vandaag 10:45

Overheerlijke Foodboxen bestel je bij Ten Brink Food

Naast de dagelijkse benodigdheden in de supermarkt kan je bij Ten Brink Food ook terecht in het Foodcafé voor allerlei heerlijkheden voor de Bourgondische levensgenieter, zoals foodboxen voor iedere gelegenheid. Extra makkelijk is dat je het nu ook kunt bestellen via de webshop!