Josh Walet

Alphense zendmast groen en roze verlicht voor verjaardag

Sinds vorig jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast kleurt op zondag 7 maart groen en roze voor de verjaardag van Joyce van Klaveren.

Het was een vraag die AlphenLinkt veel hoorde, kan ik de zendmast verlichten in de lievelingskleur op de verjaardag van een vriend, familielid, buurman of buurvrouw? Er zijn de afgelopen maanden al diverse winnaars gekozen, die zelf een kleur voor de zendmast hebben mogen kiezen. Deze maand is Stephanie van Munsteren de gelukkige winnaar. Zij doet het kleurtje cadeau aan Joyce van Klaveren.

Zo maak je kans

Hoe maak je zelf kans? Als je iemand op zijn of haar verjaardag een kleurtje cadeau wil doen, dan tag je - exclusief via de Facebook of Instagram van AlphenLinkt - naam, geboortedatum en lievelingskleur. Wie weet kleurt de zendmast straks voor zijn of haar verjaardag. Elke maand trekt AlphenLinkt één gelukkige uit de aanmeldingen.

In de laatste week van elke maand post AlphenLinkt een aankondiging van deze actie op haar Facebook en Instagram. Aan het eind van de week wordt bekend gemaakt wiens verjaardag in de maand daarop een extra kleurtje krijgt.

Alphense zendmast

De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.