Josh Walet

Alphense zendmast paars verlicht voor verjaardag

Sinds vorig jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast kleurt op vrijdag 15 oktober paars voor de verjaardag van Devin van den Berg. 

Het was een vraag die AlphenLinkt veel hoorde, kan ik de zendmast verlichten in de lievelingskleur op de verjaardag van een vriend, familielid, buurman of buurvrouw? Er zijn de afgelopen maanden al diverse winnaars gekozen, die zelf een kleur voor de zendmast hebben mogen kiezen. Deze maand is Anette Pont-Griffioen de gelukkige winnaar. Zij doet het kleurtje cadeau aan Devin van den Berg.

Zo maak je kans

Hoe maak je zelf kans? Als je iemand op zijn of haar verjaardag een kleurtje cadeau wil doen, dan tag je - exclusief via de Facebook of Instagram van AlphenLinkt - naam, geboortedatum en lievelingskleur. Wie weet kleurt de zendmast straks voor zijn of haar verjaardag. Elke maand trekt AlphenLinkt één gelukkige uit de aanmeldingen.

In de laatste week van elke maand post AlphenLinkt een aankondiging van deze actie op haar Facebook en Instagram. Aan het eind van de week wordt bekend gemaakt wiens verjaardag in de maand daarop een extra kleurtje krijgt.

Alphense zendmast

De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kinderen gisteren 15:58

Belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van kinderen: reflexintegratie

Reflexintegratie is een nog relatief onbekend onderwerp in de hulpverlening, maar zeker niet onbelangrijk. Bij De Praktijk4Kids wordt behandeling aangeboden op het gebied van reflexintegratie. In deze blog word je meegenomen in wat reflexintegratie inhoudt, waarom het zo belangrijk is en hoe je ermee aan de slag kunt.

Coronavirus in Alphen gisteren 13:47

Lange rij en file bij test- en vaccinatielocatie Nieuwe Sloot

Testen, vaccineren en de boosterprik voor 60+'ers met vrije inloop. Het is een drukte van jewelste bij locatie Nieuwe Sloot. Al vanaf 08:00 uur 's ochtends staan mensen in de rij en in de file. De verwachting is dat dat de komende dagen niet anders zal zijn.