Josh Walet

Alphense zendmast rood verlicht voor verjaardag

Sinds vorig jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. De zendmast kleurt op dinsdag 20 juli rood voor de verjaardag van Margreet Smits. 

Het was een vraag die AlphenLinkt veel hoorde, kan ik de zendmast verlichten in de lievelingskleur op de verjaardag van een vriend, familielid, buurman of buurvrouw? Er zijn de afgelopen maanden al diverse winnaars gekozen, die zelf een kleur voor de zendmast hebben mogen kiezen. Deze maand is Paula van Vliet de gelukkige winnaar. Zij doet het kleurtje cadeau aan Margreet Smits.

Zo maak je kans

Hoe maak je zelf kans? Als je iemand op zijn of haar verjaardag een kleurtje cadeau wil doen, dan tag je - exclusief via de Facebook of Instagram van AlphenLinkt - naam, geboortedatum en lievelingskleur. Wie weet kleurt de zendmast straks voor zijn of haar verjaardag. Elke maand trekt AlphenLinkt één gelukkige uit de aanmeldingen.

In de laatste week van elke maand post AlphenLinkt een aankondiging van deze actie op haar Facebook en Instagram. Aan het eind van de week wordt bekend gemaakt wiens verjaardag in de maand daarop een extra kleurtje krijgt.

Alphense zendmast

De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.