Josh Walet

Alphense zendmast rood/blauw verlicht voor verjaardag

Sinds dit jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. Deze maand is Corina Vlasveld de gelukkige winnaar. De zendmast zal daarom op woensdagavond 16 september rood/blauw verlicht zijn voor de verjaardag van Marg den Hertog.

Het was een vraag die AlphenLinkt veel hoorde, kan ik de zendmast verlichten in de lievelingskleur op de verjaardag van een vriend, familielid, buurman of buurvrouw. Er zijn de afgelopen maanden al diverse winnaars gekozen, die zelf een kleur voor de zendmast mogen kiezen. Deze maand is Corina Vlasveld de gelukkige winnaar. Zij doet het kleurtje cadeau aan Marg den Hertog.

Zo maak je kans

Hoe maak je zelf kans? Als je iemand op zijn verjaardag een kleurtje kado wil doen, dan tag je - exclusief via de Facebook of Instagram van AlphenLinkt - naam, geboortedatum en lievelingskleur. Wie weet kleurt de zendmast straks zijn of haar verjaardag. Elke maand trekt AlphenLinkt één gelukkige uit de aanmeldingen.

In de laatste week van elke maand post AlphenLinkt een aankondiging van deze actie op haar Facebook en Instagram. Aan het eind van de week wordt bekend gemaakt wiens verjaardag in de maand daarop een extra kleurtje krijgt.

Alphense zendmast

De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.