Josh Walet

Alphense zendmast roze en groen verlicht voor verjaardag

Sinds dit jaar is het mogelijk om de Alphense zendmast te verlichten voor de verjaardag van een dierbare. Deze maand is Saskia Vergunst de gelukkige winnaar. De zendmast zal daarom op dinsdagavond 12 januari roze en groen verlicht zijn voor de 27ste verjaardag van Laura.

Het was een vraag die AlphenLinkt veel hoorde, kan ik de zendmast verlichten in de lievelingskleur op de verjaardag van een vriend, familielid, buurman of buurvrouw? Er zijn de afgelopen maanden al diverse winnaars gekozen, die zelf een kleur voor de zendmast hebben mogen kiezen. Deze maand is Saskia Vergunst de gelukkige winnaar. Zij doet het kleurtje cadeau aan Laura.

Zo maak je kans

Hoe maak je zelf kans? Als je iemand op zijn of haar verjaardag een kleurtje cadeau wil doen, dan tag je - exclusief via de Facebook of Instagram van AlphenLinkt - naam, geboortedatum en lievelingskleur. Wie weet kleurt de zendmast straks voor zijn of haar verjaardag. Elke maand trekt AlphenLinkt één gelukkige uit de aanmeldingen.

In de laatste week van elke maand post AlphenLinkt een aankondiging van deze actie op haar Facebook en Instagram. Aan het eind van de week wordt bekend gemaakt wiens verjaardag in de maand daarop een extra kleurtje krijgt.

Alphense zendmast

De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:10

Inwoners van deze Alphense buurten krijgen een warmtescan

In het kader van energiebesparing stimuleert de gemeente woningeigenaren om hun energierekening terug te dringen. Zo’n 3000 koopwoningen in de wijk Ridderveld krijgen een gratis warmtescan met bijbehorend advies over de isolatie. Welke buurten hiervoor in aanmerking komen, lees je hier. 

Advertorial Sport vandaag 15:22

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.