Pixabay

Alphens.nl sinds kort ook te vinden op TikTok

Na een Facebook- en Instagram account werd het er tijd voor: een TikTok profiel. Alphens.nl gaat mee met de nieuwste trends en is sinds kort ook op deze app te zien.

Alphens.nl is al meer dan tien jaar te vinden op Facebook en is de laatste jaren ook actief op Instagram. Sinds kort is het Alphense nieuws ook op TikTok te zien. Toffe content en het laatste nieuws over Alphen aan den Rijn in een leuk jasje! Een video over de Oldtimerdag, de mening van Alphenaren en een wekelijks nieuwsoverzicht, het komt allemaal voorbij. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Alphens.nl dan op TikTok.

Bekijk hier alvast de eerste video.

@alphens.nl

 

♬ Aesthetic - Tollan Kim


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.