Alphia

Alphia maakt videoboodschap voor alle sporters uit Alphen en omgeving

De KNVB heeft besloten om het amateurvoetbal niet voort te zetten, dit in verband met het coronavirus. Voetbalvereniging Alphia maakte daarom op creatieve wijze een videoboodschap voor alle sporters en inwoners uit Alphen aan den Rijn en omstreken.

Alphia heeft een creatieve videoboodschap gemaakt voor alle sporters in Alphen en omgeving. "We zien onze leden momenteel helaas niet in levende lijve, en daar zal dit seizoen ook niet veel verandering in komen ben ik bang", vertelt voorzitter Martijn van Dalen. "Daarom ontstond eigenlijk vrij spontaan het idee om een videoboodschap te maken, zodat we iedereen een hart onder de riem konden steken."

Toen ze bezig waren met het maken van de video, hadden ze nooit gedacht dat het eindresultaat er zó uit zou komen te zien. "Het is echt een mooie video geworden, iets waar we trots op mogen zijn met elkaar. We hebben ook al veel positieve reacties gehad, zelfs mensen die tot tranen toe geroerd waren door de video. Daar doe je het uiteindelijk voor. Hopelijk kunnen we sporters uit Alphen en omstreken op deze wijze een hart onder de riem steken."


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:02

MINERVA Bouwen bouwen bouwen

De strijdkreet van de VVD was het afgelopen jaar: bouwen bouwen bouwen. Te pas en te onpas kwam de kreet bovendrijven zodra er in de lokale politiek gesproken werd over al dan niet bestaande bouwlocaties.

Politiek gisteren 17:05

Bouwlocatie Noordrand wordt verder onderzocht

Ondanks tegenstand van de provincie Zuid-Holland wil de gemeente Alphen aan den Rijn verder gaan met voorbereidingen van een bouwlocatie aan de Noordrand. Er wordt een masterplan uitgewerkt waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Overige gisteren 16:23

Donatie aan Alphense voedselbank door gedetineerden PI Alphen

Tijdens een gespreksgroep van geestelijk verzorger Geert van de Penitentiaire Inrichting (PI) in Alphen ontstond twee weken geleden spontaan het idee om in de PI voedsel in te zamelen voor de Alphense voedselbank. Met succes, want op vrijdagmiddag 29 mei zijn er heel wat kratten met lang houdbare producten daadwerkelijk aan de voedselbank gedoneerd.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:56

Kaartjes met een boodschap te vinden op bankjes in Alphen

‘Noem op waar je dankbaar voor bent’, of ‘Je bent prachtig’. Dit soort boodschappen staan op de kaartjes die te vinden zijn op verschillende bankjes in Alphen. De Alphense Lara is het brein achter de kaartjes: “Ik wilde iets doen wat men niet meteen verwacht.”

Advertorial Sport gisteren 15:11

Global Running Day: de dag waarop we het hardlopen vieren

Op woensdag 3 juni is het Global Running Day: dé dag waarop heel Nederland wordt opgeroepen om in beweging te komen. Dit moet nog wel op 1,5 meter afstand van elkaar, maar het mag wel weer samen met jouw hardloopmaatjes!