v.v. Alphia
Advertorial Sport

Alphia wil Alphense jeugd in beweging brengen en start lokale campagne

Voetbalvereniging Alphia start met een lokale campagne gericht op de Alphense jeugd. Met deze campagne wil de voetbalclub niet alleen nieuwe jeugdleden werven, maar ook een onderliggende boodschap verspreiden aan de jeugd: ga lekker voetballen, juist in deze tijd.

In de campagne vertellen jeugdleden van Alphia hoe leuk voetballen is. Jongens en meiden van verschillende leeftijden schitteren met een speciaal voor de campagne gemaakte actiefoto in advertenties, op billboards en op social media.

Michael Hofhuis, jeugdvoorzitter van v.v. Alphia, vertelt enthousiast: “Onze leden vonden het heel leuk om mee te werken aan de campagne. De campagne heeft voor ons tot doel om een aantal nieuwe leden in de jeugd te mogen verwelkomen. Maar we willen ons ook hard maken voor het voetballen in het algemeen in deze tijd. Kinderen kunnen nu al zo weinig, voetbal brengt hen plezier, ontwikkeling, omgang met leeftijdsgenoten en natuurlijk beweging in de buitenlucht.”

Om kinderen extra te stimuleren juist nu te beginnen met voetballen bij Alphia, heeft de club een mooie actie: nieuwe leden krijgen een gratis trainingstenue bij een lidmaatschap.

Kinderen of ouders die meer informatie willen kunnen een mailtje sturen naar michael@alphia.nl of een kijkje nemen op www.alphia.nl.

Op onderstaande foto: de 6-jarige Loïc, jeugdlid bij v.v. Alphia.

alphia jeugd in beweging.jpg


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.